O vacanță inedită pe care o propun este un tur al hotelurilor cu cele mai impresionante băi din lume. Acesta hoteluri au amenajat camera de baie în așa fel încât turiștii ce se cazează la ei să experimenteze experiențe unice în materie de relaxare.

În Australia, Southern Ocean Lodge este un hotel de lux aflat pe o stâncă. Panoramele asupra Oceanului Antarctic și ale insulei Kangaroo te lasă fără cuvinte. Camera Ocean Retreat este o experiență unică pentru cei ce se cazează la acest hotel rupt din paradis. Baia acestei camere este impresionantă. Este dotată cu o cadă modernă și un dus de dimensiuni mari ce oferă un efect de ploaie atunci când dai drumul la apă. De asemenea, Pavilionul Osperey, ce face parte din același complex hotelier este mai intim, acesta oferind o panoramă asupra naturii zonei. Baia este amenajată cu granit, are încălzire prin podea, iar dușul are un sistem asemănător cu cel amintit mai sus.

Hotelul de lux Six Senses Ninh Van Bay din Vietnam oferă o desfătare a simțurilor. Pe lângă panoramele minunate spre Marea Chinei de Sud cu munții ce se zăresc în zare, complexul hotelier a dotat fiecare vilă cu băi în aer liber. Fiecare baie este dotată cu o cadă cu baldachin și balcon, iar, ca un plus de lux, prosoapele sunt create de designeri.

În Thailanda există hotelul Tongsai Bay Cottages situta în orașul Bophut. Camerele în care sunt cazați turiștii cu băi în aer liber. Pe terasa ce constituie baia, se află cada, plante și șezlonguri, toate contribuind la o relaxare totală într-un cadru de vis.

CITEȘTE ȘI:
Un ghid complet al Berlinului pentru cei care îl vizitează pentru prima dată

Ritz-Carlton este un hotel de lux foarte apreciat din Singapore. Este renumit pentru băile inedite pe oferă panorame se sus ale orașului.

Insulele Maldive propun că metodă de relaxare statul în cadă în timp ce privești albastrul-turcoaz fascinant al mării. Huvafen Fushi este un hotel în atoul North Male ale cărui băi sunt pe gustul și exigențele celor mai pretențioși turiști.

Pentru cuplurile ce se gândesc să-și petreacă luna de miere în India, hotelul Oberoi Amarvilas din Agra este alegerea perfectă. Camerele au băi ce sunt decorate în stil indian, cu motive tradiționale pe pereți, cu petale de trandafir pe jos și cu lumini difuze pentru o atmosfera de vis. Căzile sunt de două persoane, iar prin ferestrele imense se poate observa în depărtare Taj Mahalul.

Hotelul Onsen Hot Pools se situează în Queenstown, Nouă Zeelandă și reprezintă o altă destinație romantică pentru tinerii căsătoriți. Hotelul este faimos pentru apele termale. Camerele sunt dotate cu piscine cu acest fel de apă, situate în interior sau în exterior. Camerele de baie sunt decorate cu lumânări și petale de trandafiri pentru a crea o atmosfera cât mai romantică pentru tinerele cupluri.