Dacă ești una dintre acele persoane care vor să încerce câte puțin din toate, bufetele suedeze sunt făcute pentru tine. Valencia are câteva restaurante bune în care bufetul suedez este rege, inclusiv câteva restaurante japoneze, care s-au poziționat printre cele mai bune pentru gama lor largă de sushi. Dar nu este vorba numai de pește crud.

În acest articol am întocmit o listă cu cele mai bune restaurante cu bufet suedez din Valencia, indiferent dacă vă doriți o salată, mâncăruri vegetariene sau vegane sau chiar un chef de pizza.

La Majada Quesos

Cel mai mare bufet suedez de brânzeturi din Spania se află în Valencia. Aceasta este o propunere a La Majada, care organizează periodic acest chef de brânzeturi cu peste 50 de referințe de brânzeturi naționale și străine. Datele sunt anunțate în avans pe contul său de Instagram.

Preț – 16,50 euro fără băuturi.

Adresă – Félix Pizcueta.

El Reino Asador

Mănâncă și bea fără limite în acest spațiu bucolic situat în centrul comercial Bonaire. Cu prețuri începând de la 16,80 euro, are o zonă de grătar mongol, mâncare chinezească, sushi japonez și alte preparate din bucătăria mondială. Cel mai bun lucru: băuturile sunt incluse în preț.

Preț – Între 16,80 și 23,50 euro.

Adresă – CC Bonaire.

Asador City Wok

Posibil cel mai mare wok din Valencia. Are un bar de sushi, bucătărie internațională de toate felurile și vedeta acestor spații: un wok unde poți găti mâncăruri după bunul tău plac.

Preț – Între 15,50 și 17,50 euro.

Adresă – Alfafar, Bonaire, calle Ribera y El Saler.

CITEȘTE ȘI:
Cea mai buna paella în Valencia

Papanata

Acest restaurant din Valencia este specializat în până la 12 tipuri diferite de cartofi și oferă bufete suedeze de hamburgeri, empanadas argentiniene și milanesas de luni până vineri. Bufetul este deschis de luni până joi, de la ora 13.00 la miezul nopții (fiecare zi este dedicată unui anumit fel de mâncare), iar vinerea, până la ora 18.00.

Preț – Între 13,90 și 15,90 euro.

Adresă – Cadis, 59.

Kiyoki

Una dintre cele mai surprinzătoare noutăți din Valencia în 2023. Acest restaurant japonez oferă unul dintre cele mai complete bufete de sushi din Valencia.

Preț – Între 14,95 (la prânz) și 18,95 (noaptea și în weekend) euro, în funcție de zi.

Adresă – Av. de les Balears, 30.

Shahi

Începem cu un bufet indian bun, cu peste 25 de rețete din India și Pakistan, în zona Blasco Ibáñez / Beteróo. Vă așteaptă carne de miel, mâncăruri vegetariene și pâine naam excelentă făcută în casă.

Preț – Între 13,95 și 16,95 euro în funcție de zi (promoții temporare la 10 euro).

Adresă – Av. Blasco Ibáñez, 153.

Muerde la pasta

Acest lanț a devenit faimos pentru că oferă un bufet deschis plin de paste, salate și, mai ales, pizza. Există mai multe locații în Valencia. Alegeți-o pe cea mai apropiată de dvs. și bucurați-vă de stilul italian.

Preț – 12,95 euro la prânz în zilele lucrătoare (8,95 euro în serile din timpul săptămânii). 15,95 în weekend.

Adrese – Alfafar, Bonaire, Calle Ribera și El Saler.

Samurai

Primul bufet japonez de pe listă este acest restaurant din Conde Altea, considerat de mulți ca fiind unul dintre cele mai bune în ceea ce privește raportul calitate-preț. Comandați sushi și alte mâncăruri japoneze, cum ar fi udon sau takoyakis, până când nu mai puteți mânca.

CITEȘTE ȘI:
5 Cele mai bune locuri pentru a încerca Horchata în Valencia

Preț – 10,95 euro în zilele lucrătoare. 15,95 euro în zilele de vineri și în weekend.

Adresă – Calle Conde Altea, 43.

The Nature

Un bufet vegetarian și vegan. Un amestec între un bar și un restaurant simplu care ne întâmpină cu o selecție variată de mâncăruri calde și reci, salate, paste și creme.

Preț – 9,95 euro în zilele lucrătoare. 11,95 euro în weekend.

Adresă – Plaza de Vannes, 7.

Colonial

Mama tuturor bufetelor suedeze. O clădire industrială transformată într-un restaurant asiatic unde veți găsi tot felul de mâncăruri (chinezești, japoneze, spaniole, internaționale). Aruncați o privire la secțiunea lor de fructe de mare.

Preț – De la 13,50 la 17,95 în funcție de ziua săptămânii,

Adresă – Alfafar și Parque Alban.

Salad Valencia

Dacă vă plac mâncărurile reci și, mai ales, salatele cu câte puțin din toate, acesta este bufetul dumneavoastră. La doar câțiva metri de Ciutat de les Arts, veți găsi restaurantul Salad, care oferă mâncare proaspătă în fiecare zi a săptămânii.

Preț – 13,95 euro în zilele lucrătoare. 14,95, în weekend.

Adresă – Calle Luis Bolinches Company, 18.

Neco

Caracteristica sa este un bufet suedez de paella și preparate din bucătăria mediteraneană. Veți găsi, de asemenea, supe, salate, mezeluri, paste și legume, precum și carne, pește și zeci de deserturi delicioase.

Preț – 12,45 euro în zilele lucrătoare. 14,45, în weekend.

Adresă – Av. Profesor López Piñero și Calle Pascual y Genís.

Caută bilete de avion ieftine către Valencia

Caută cazare in Valencia

Tururi în Valencia