În contextul pandemiei cu coronavirus, Qatar Airways a transmis o informare referitoare la politica de rezervare și anulare a biletelor de avion.

Vă prezentăm informarea preluată de pe site-ul Qatar Airways mai jos:

Călătoreşte cu încredere

Siguranța ta este prioritatea noastră

Suntem convinși că o călătorie sigură nu este o cerinţă, ci o necesitate

Înțelegem perfect nevoia de a vizita oameni și locuri pe care dorim să le vizităm. De aceea, este datoria noastră să ne asigurăm că oamenii călătoresc în siguranță. Menținem cele mai înalte standarde de siguranță din industria aviatică, precum și normele și standardele privitoare la igienă.

Flexibilitate pentru modificarea planurilor de călătorie

Dacă ai rezervat deja sau intenționezi să rezervi o călătorie ce va fi efectuată până pe 30 iunie 2020, îți oferim flexibilitate crescută cu până la 3 zile înaintea călătoriei, fie prin modificarea datelor de călătorie fără taxe de penalizare, fie prin schimbarea biletului într-un voucher pentru o călătorie viitoare*. Această politică se aplică și biletelor premiu emise pe baza Qmiles.

*Se aplică termene și condiții.

Termene și condiții

  • Valabil doar pentru tarifele publicate și private ale Qatar Airways, cumpărate fie direct de la Qatar Airways, fie printr-o agenție de turism
  • Taxele de modificare – nu se vor aplica, dacă rezervarea va fi modificată cu cel puțin 3 zile înainte de plecare. Dacă există diferențe de tarif față de rezervarea originală, acestea vor trebui achitate. 
  • Voucher de călătorie – valoarea neutilizată a biletului va fi reemisă sub forma unui voucher ce va fi folosit pentru o călătorie viitoare. Acest voucher va fi valabil timp de un an de zile de la momentul emiterii lui. Taxa de penalizare pentru rambursare nu se va aplica dacă anularea călătoriei are loc cu cel puțin 3 zile înainte de plecare.
CITEȘTE ȘI:
Zboruri ieftine către New York - de la 393 EUR dus/întors

Călătorește cu încredere cu Qatar Airways