Sodexo și Booking.com își unesc forțele pentru a permite utilizatorilor Turist Pass să rezerve vacanțe în România prin intermediul platformei digitale de călătorie.

Sodexo România, unul dintre cei mai importanți furnizori de beneficii extra-salariale din România, a semnat un parteneriat cu platforma Booking.com pentru a permite utilizatorilor de vouchere și carduri Turist Pass să își rezerve vacanțele în România folosind platforma digitală. Parteneriatul promovează rețeaua de peste 6.000 de afiliați Sodexo.

„Prin colaborarea cu booking.com Sodexo a devenit primul emitent de tichete care permite utilizatorilor o experiență complet digitală în rezervarea și plata vacanțelor la unitățile turistice care acceptă vouchere de vacanță. Ne dorim ca acest parteneriat să permită reconectarea angajaților cu familia și grupul de prieteni, păstrând regulile de siguranță în vigoare, și să vină în sprijinul operatorilor din Turism și Horeca din România, ale căror unități sunt grav afectate în această perioadă”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass România.

Practic, beneficiarii tichetelor de vacanță Sodexo pot rezerva sejururi în destinațiile preferate din România accesând booking.com/SodexoRomania. Toate locatiile care permit plata cu cardul Turist Pass sunt semnalizate în platformă, pentru a facilita alegerile consumatorilor.

Plata se face la locație, fie prin intermediul voucherelor sau cardului Turist Pass, fie prin instrumente de plată mobile ca Sodexo Pay sau Apple Pay.

Booking.com are în România o ofertă de cazare de 20.000 de hoteluri și pensiuni, dintre care peste 6.000 de unități fac parte din rețeaua de afiliați Sodexo.

Voucherele de vacanță Turist Pass sunt beneficii similare tichetelor de masă, cu ajutorul cărora angajații pot achiziționa servicii turistice oriunde în România. Pachetul turistic poate conține pe lângă cazare și alte servicii precum: masă, transport, agrement, etc. Acest beneficiu permite companiilor motivarea angajaților, asigurând echilibrul necesar între viața profesională și cea personală. Cardul Turist Pass nu impune limite valorice la utilizare și permite realizarea de plăți sigure, contactless.