Ești elev, student sau părinte și vrei să-ți petreci câteva ore încărcate de adrenalină alături de cei dragi departe de oraș în mijlocul naturii? Atunci, noi îți prezentăm soluția pentru care sigur nu vei regretă alegerea – Aventura Parc din Parcul Natural Comana.

Aflată la 30 de km sud de București, localitatea Comana cuprinde trei arii protejate: Rezervația Științifică de bujori, Rezervația Științifică de ghimpe și Balta Comana. Parcul Natural Comana este o oază de liniște în mijlocul celei mai bogate biodiversitati din Câmpia Română: peste 200 de specii de plante, 141 de specii de păsări, 31 de specii de mamifere, 13 specii de pești și peste 20 de asociații vegetale.

În Aventura Parc Comana ai la dispoziție 5 trasee de cățărat prin copaci împărțite în funcție de gradul de dificultate ( Traseul Piticilor – începător, Traseul Tabere cu Suflet – începător, Traseul Casa Comana – redus mediu, Traseul Bujorilor – mediu și Traseul TeamXpert – greu) și o tiroliana din care poți să admiri priveliștea deasupra lacului (10 lei trecerea). De asemenea, te poți plimba cu bicicleta într-un cadru natural crud și divers pentru a-ți recăpăta tonusul după o săptămâna istovitoare sau poți călări cai de rasă și practica diverse sporturi în spații special amenajate.

Pentru mai mult farmec și mai multă adrenalină nu o să va dezvăluim mai multe legat de traseele de cățărat întrucât senzația când ești la înălțime și dai de noi obstacole ce trebuiesc depășite pentru a ajunge la final este incredibil de captivantă.

Prețul unei asemnea distracții este de 50 de lei (închirierea echipamentului și utilizarea integrală a parcului) pe durata a 3 ore, parcul fiind deschis zilnic între orele 9-19. Înainte de a merge în Aventura Parc din Comana nu uitați să faceți o rezervare deoarece acest loc este tot timpul aglomerat mai ales în week-end!

CITEȘTE ȘI:
Australia – țară continent

Distracție plăcută!

Așteptăm părerile voastre legate de acest loc minunat.