Moussaka, măsline, ouzo – Grecia este cunoscută pentru mâncarea sa delicioasă, iar Zante nu este diferită. Această insulă frumoasă oferă o abundență de restaurante cu vedere la mare, muzică live și, partea cea mai importantă, mâncare incredibilă. Mergeți la unul dintre restaurantele de top din Zante pentru o seară pe care nu o veți uita.

Top 8 cele mai bune restaurante din Zakynt

1. Ammos Taverna, orașul Zakynthos

Această tavernă grecească tradițională, administrată de o familie tipic grecească, este situată pe malul mării, cu priveliști care îți taie respirația. Oferind preparate delicioase și proaspete din bucătăria grecească, moussaka sau calamarii prăjiți sunt recomandate. O masă aici nu vă va costa mult, deoarece prețurile sunt între 3-14 euro.

2. Votsalo Taverna, Marathias

Pentru un cadru romantic, această tavernă este ascunsă printre străduțe și are o priveliște uimitoare asupra Mediteranei. Meniul include preparate grecești și preparate la grătar, cum ar fi pește la grătar, toate servite în farfurii de lut făcute în zonă, pentru o atmosferă rustică. Încercați desertul specialității din Zante, Frigania, o prăjitură tradițională dulce cu sirop.

3. Tazies, Kalamaki

Acest restaurant încântător este pe primul loc pe Tripadvisor. Aici găsiți mâncăruri italiene, grecești și englezești, cum ar fi hamburgeri, pizza de casă și gyros de pui delicios, meniul este ieftin, cu feluri de mâncare care costă aproximativ 6 euro.

4. Kohili Fish Taverna , Laganas

Amplasată într-o zonă liniștită din Laganas, această tavernă servește specialități grecești, cum ar fi stifado de caracatiță și brânză feta prăjită în miere și semințe de susan, toate proaspăt pregătite, alături de o selecție de mâncăruri din carne sau vegetariene cu prețuri cuprinse între 6 și 10 €, plus muzică grecească live.

CITEȘTE ȘI:
Ocolul pământului prin bucătărie

5. Restaurant Essence, Kalamaki

Essence are o atmosferă relaxată și romantică, cu mese în aer liber, înconjurate de verdeață luxuriantă. Gama largă de mâncăruri sofisticate și vinurile fine sunt puțin mai scumpe decât la o tavernă grecească standard, dar totuși mult mai ieftine decât unul dintre restaurantele de top din Londra cu care a fost comparat.

6. Varkarola, orașul Zakynthos

Un restaurant tradițional grecesc plin de viață, cu muzică live, dans și priveliști spectaculoase, Varkarola este un local prietenos și administrat de o familie greacă. Mâncarea făcută în casă este consistentă și porțiile sunt mari. Încercați puiul souvlaki cu șuncă sau plăcinta cu brânză pentru o masă pe care nu o veți uita. Prețurile sunt accesibile, cuprinse între 5 și 10 euro.

7. 24/7 The Chill Out Place, Argassi

Această cafenea relaxantă de pe malul mării oferă cocktailuri, muzică și mâncăruri de tip fast-food, inclusiv niște clătite fantastice. Încercați vafele cu ciocolată și căpșuni proaspete pentru doar 4,50 € pentru un răsfăț culinar.

8. Porto Mela, Vasilikos

Această oază ascunsă oferă mese romantice, în aer liber, înconjurate de natură, pe plaja Dafni, locul de cuibărit al broaștelor țestoase Caretta Caretta. Mâncărurile de la Porto Mela sunt făcute în casă și puteți încerca câteva specialități grecești rafinate, precum tzatziki, calmar la grătar și souvlaki de porc, la prețuri cuprinse între 2 și 12 euro.

Dacă mai știți și alte restaurante sau taverne bune din Zakynthos, scrieți în comentarii.

Caută bilete de avion către Zakynthos

Caută cazare în Zakynthos