Vrem să călătorim dar vrem să savurăm mereu delicii culinare la cele mai bune restaurante și devine dificil să cauți variante peste variante, de aceea noi venim cu liste complete de fiecare dată!

Bicnic

Bicnic este un loc la modă, relativ nou, în Dreta de l’Eixample, care s-a stabilit rapid ca favorit de cartier. Acest restaurant de tip food truck are un design curat, modern și este împărțit în două secțiuni, „rapid” și „lent”.

Tartare Di Tonno, Salmon, Avocado

Dacă aveți mai mult timp la dispoziție, optați pentru meniul din secțiunea lentă, împărțit în aperitive, starter to share și feluri principale, super-ravioli în bulion de shiitake (ciuperci japoneze), tartar de vită și de țipar servite pe măduva prăjită, și pește cu ceapă verde la grătar și sos de lămâie.

Hetta Cuisine

La Hetta Cuisine există două lucruri care conduc meniu elegant din Sant Gervasi-Galvany: influența scandinavă și căldura (sau lipsa acestora). Mâncărurile sunt fierte la o gamă de temperaturi, de la crud, la cuptor până la flacără iute.

Steak, Meat, Fillet, Food, Meal, Dinner, Beef, Grilled

Printre meniurile speciale și cele sezoniere se numără risotto de ceapă coaptă cu sare, gălbenușul de ou marinat cu parmezan de lapte, un cod sărat servit cu roșii dulci, infuzate cu cimbru și spată de porc servită destul de rar cu vin roșu.

Dos Palillos

Albert Raurich a obținut o stea Michelin pentru meniurile magistrale de la acest mic restaurant de tapas din El Raval, care amestecă ingrediente japoneze cu stilul spaniol.

Food, Tapas, Restaurant, Dining, Gourmet, Plate, Snacks

Feluri precum meduza în stil Szechuan, mazărea cu porc iberico-cantonez și sashimi de pui (servite rar!) ar putea să te forțeze să ieși din zona ta de confort.  Încercați o întâlnire romantică sau o ieșire cu un grup de prieteni – vibrația cochetă și convivială funcționează la fel de bine pentru ambele situații.

CITEȘTE ȘI:
Oferte City Break Paște 2020

Disfrutar

O masă la Disfrutar este ca o performanță: există foc, gheață, fum și multă aromă și culoare. Trei bucătari fabuloși creează meniuri de degustare care sunt jucăușe, imprevizibile și, de multe ori, ne surprind spunându-le ochilor un lucru, dar trimițându-le papilelor noastre gustative un mesaj complet diferit.

Snack, Dip, Appetizer, Cuisine, Sauce

Mâncărurile de top includ gălbenușul de ou crocant cu ciuperci și ardeii de ciocolată cu ulei și sare, dar la această bijuterie cu două stele Michelin, totul este la superlativ. Există, de asemenea, o listă de vinuri extinsă, care include vinuri de la aproximativ 5 eur, sticle de la doar 22 eur sau o pereche de vinuri pentru a merge cu meniul de degustare ales, la prețul de 55 eur.

Alkimia

În urma unei ascensiuni de 13 ani, Alkimia s-a mutat recent în centrul orașului Barcelona, ​​unde a reușit magic să rămână sub radar, în ciuda statutului său cu stele Michelin. Cele două meniuri de degustare ale lui chef Jordi Vila sunt alcătuite dintr-o serie echilibrată de feluri de mâncare ale căror arome și texturi se îmbină perfect.

Tapas, Gederulle, Food, Grilled

El are o slăbiciune deosebită pentru mare și asta se vede în felurile de mâncare precum turcoacul la grătar, cu suquet de sherry (sos de scoici).

Tickets

Tickets este pe locul 20 pe lista celor mai bune 50 de restaurante din lume pentru anul 2019 și nu este de mirare de ce.

Kitchen, Gourmet, Entry, Gourmet Kitchen

Tapasurile primesc aici tratamentul de gastronomie moleculară al fraților Adrià; Mâncărurile deosebite au inclus canapele de țipar cu pastă de yuzu, tacosuri crocante cu purcel în stil Peking și cuburi delicate de cartofi cu tartar wagyu. Rezervările sunt anunțate cu trei luni înainte și dispar în câteva minute, deci asigurați-vă că setați alarma cu mult timp înainte. După ce ați ajuns acolo, aveți încredere în recomandările prietenoase și entuziaste ale chelnerilor, trebuie doar să țineți cont că fiecare fel de mâncare aici este o operă de artă și are un preț corespunzător.

CITEȘTE ȘI:
Bali, destinatia perfecta

Caută zboruri către Barcelona

Caută cazare în Barcelona