În Barcelona, veți găsi o gamă largă de BARURI ȘI RESTAURANTE, cu mâncare din întreaga lume. Din păcate, prețurile variază destul de mult. Dacă sunteți un iubitor de mâncare, aveți un buget limitat sau pur și simplu nu doriți să cheltuiți prea mulți bani într-un restaurant, atunci continuați să citiți! Am pregătit pentru dumneavoastră o listă de locuri ieftine de mâncat în Barcelona pentru mai puțin de 10€.

1. Chen Ji

Porții mari de mâncare chinezească delicioasă la prețuri foarte mici. Aceasta este ceea ce veți obține la Chen Ji – unul dintre cele mai populare și cele mai gustoase RESTAURANTE ASIATICE DIN BARCELONA! În meniul lor, puteți găsi peste 100 de feluri de mâncare; de la tăiței clasici, orez prăjit și supe aromate până la mâncare chinezească atipică, tradițională, cum ar fi salata de meduze, limbile de rață sau burta de vacă. Prețul mediu al majorității preparatelor este de aproximativ 5 €!

2. König

Acest loc vă va surprinde cu siguranță. König, din cauza lookului său elegant și modern, pare destul de scump. De fapt, nu este deloc! Restaurantul are un meniu foarte bun, cu salate, farfurii combinate, tapas spaniole și burgeri uimitori. Ultimele costă mai puțin de 4 € fiecare. Restul felurilor de mâncare sunt, de asemenea, ieftine. În plus, personalul este foarte amabil și de ajutor. Este o plăcere să luați micul dejun, prânzul sau cina acolo!

3. N.A.P Neapolitan Authentic Pizza

Pizzerie foarte bună, autentică, cu două restaurante în Barcelona. Unul în inima orașului BORN și al doilea, lângă Barceloneta. Pizza lor este preparată cu tradiție napoletană și este coaptă în cuptor cu lemne. Atât gustul cât și prețul sunt foarte bune. Un alt avantaj al N.A.P. este personalul italian, care este întotdeauna vesel. De la acest restaurant, veți ieși întotdeauna cu stomacul plin și cu zâmbetul pe buze.

CITEȘTE ȘI:
7 produse de patiserie pentru care merită să călătorești în Portugalia

4. Bo de B

Probabil cel mai ieftin loc pentru o mâncare sănătoasă din Barcelona. În fața Bo de B este mereu coadă și nu fără motiv! Puteți mânca salatele lor sățioase, sandvișurile enorme și gustările lor calde. Toate ingredientele sunt proaspete, mâncărurile sunt pregătite în fața ta și servite foarte repede. Bucata de pâine de casă pe care o oferă alături este de neuitat. Este o opțiune excelentă atât pentru vegani, vegetarieni, cât și pentru cei cărora le place carnea.

5. Carrer de Blai

Carrer de Blai este un nume de stradă în DISTRICTUL POBLE SEC cu multe baruri mici situate pe ea. Lucrul caracteristic pentru toate acestea este că servesc pinchos, un fel de tapas compus dintr-o felie de pâine cu diverse ingrediente pe ea. Pentru fiecare pinchos, veți plăti între 1 și 2,5 € și aveți nevoie de mai mult sau mai puțin de 4 pentru a fi sătui. Nu trebuie decât să vă plimbați prin Carrer de Blai, să vă uitați la tapas expuse pe tejgheaua barului și să o alegeți pe cea care vă place cel mai mult. Preferatele noastre sunt L'Angolino, Pincho J și Blai 9.

6. Can Paixano

Can Paixano este un bar spaniol foarte autentic, situat în vechiul cartier al pescarilor din BARCELONETA. Din 1969, Can Paixano este specializat în faimoasele sale CAVAS (vin spumant) și gustări în stil spaniol. Localul este foarte mic, nu are locuri pe scaune și, de obicei, sunt foarte mulți oameni, care vorbesc tare, așa că fiți pregătiți pentru această experiență tipic spaniolă! Puteți lua aici sandvișuri calde și hamburgeri pentru maximum 3 € și unele mezeluri locale, brânzeturi și TAPAS pentru aproximativ 3 – 4 €. În plus, pentru un pahar de cava de casă, veți plăti doar 1,10 €.

CITEȘTE ȘI:
Destinații de shopping în Europa

7. La Malandrina

O altă alegere bună pentru o mâncare ieftină în Barceloneta este La Malandrina. Restaurant mic pentru iubitorii de carne cu un apetit mare! Acest local argentiniano-uruguayan servește fripturi de foarte bună calitate la prețuri accesibile. Pentru 9 € veți obține coaste, piept de pui, mușchi de vită sau friptura de porc. Toate însoțite de o salată, orez sau cartofi și dressing de casă. Dacă nu aveți un buget limitat, ar trebui să încercați și celelalte specialități ale lor la grătar.

8. Tacos Tacos

Două restaurante pline de culoare situate unul lângă celălalt în DISTRICTUL POBLE SEC. Tacos Tacos servește, așa cum îi spune și numele, MÂNCARE MEXICANĂ. Ne place acest loc pentru promoțiile lor săptămânale. Luni și marți, puteți mânca toate tacos la 1 euro. Miercuri, veți plăti pentru el 1,5 euro și 1 euro pentru o bere și un shot de tequila. MARGARITA în această zi costă doar 3 €! Este un loc perfect pentru a ieși cu prietenii, a bea, a mânca bine fără a cheltui prea mulți bani.

9. 100 Montaditos

Una dintre cele mai populare fast food-uri spaniole. 100 Montaditos este un lanț de restaurante care servește peste 100 de varietăți de mini sandwich-uri (montaditos) și o bere ieftină sau un tinto de verano fin și dulce. Pentru fiecare sandviș și băutură alcoolică, veți plăti între 1 și 1,5 euro. Restaurantele lor sunt întotdeauna pline de tineri și studenți care se bucură de o seară cu o bere ieftină și gustări.

10. La Sureña

Încă un restaurant franciză popular în Barcelona. SPANISH TAPAS și mâncăruri cu fructe de mare la prețuri rezonabile. Puteți încerca acolo niște creveți, caracatiță, paella, preparate din carne și alte gustări calde. Loc mișto pentru studenți și grupuri mari.

CITEȘTE ȘI:
Unde să mănânci ieftin în Londra

Caută zboruri către Barcelona

Caută cazare în Barcelona