Unde și când poți mânca ieftin în Viena? În primul rând, meniul ieftin al zilei se găsește întotdeauna la prânz. Datorită schimbării zilnice a meniului de prânz, restaurantele pot, de asemenea, să stabilească un preț scăzut și să ofere clienților o mâncare ieftină, dar totuși bună. Pentru +/- 5 euro obțineți la următoarele restaurante un fel principal bun, dacă luați și o băutură, rămâneți în orice caz sub 10 euro.

Kolar – Flatbread

Kolar Beisl oferă în fiecare zi pâine plată cu umpluturi care se schimbă zilnic, de la pui la roșii, mozarella, iar cine o preferă dulce primește cu Nutella.

Die Fladerei

Restaurantul a fost numit după pâinea plată servită acolo. Acesta oferă zilnic o mare varietate de pâine plată mexicană, pulled beef, mozarella, bolognese și cremă de ierburi cu bacon, care se schimbă zilnic și care poate fi citită în avans pe site-ul lor. Fladereien există între timp pe Salzgries, în Berggasse și Mittersteig.

Cafe Votiv

Pentru toți amatorii de mâncare ieftină și ai bucătăriei vieneze, mai ales Cafe Votiv este pontul potrivit. Pentru selecție există zilnic 5 meniuri de prânz (gulaș, curry de legume, Wiener Schnitzel …), care sunt oferite fără supă la 6,30 Euro.

Minoritenstüberl

Un alt sfat culinar ieftin este Minoritenstüberl, care funcționează de fapt ca o cantină pentru Ministerul Educației, dar care cere doar o sumă ocazională de 6,90 pentru felul principal. În plus, restaurantul este condus de Andi Wojta, un cunoscut bucătar de televiziune. Pe cartea de meniu, sau pe meniul pentru masa de prânz citiți de la Schnitzel, Krautfleckerl, gulaș, Backenderl umplut… tot felul de opțiuni.

CITEȘTE ȘI:
Mâncăruri ieftine în Copenhaga pentru Backpackers

Max & Benito

Ca o alternativă ieftină aveți în restaurantul Max & Benito cu burritos și tacos o introducere în bucătăria mexicană. În două locații – o dată în Mariahilferstraße, lângă Museumsquartier și în Wipplingerstraße, lângă Jurdikum – puteți chiar să vă asamblați propria mâncare.

Pizzaria Mafiosi

Restaurantul Pizzaria Mafiosi pretinde chiar că își oferă „Cea mai bună, cea mai mare și cea mai ieftină pizza din Viena”. Cu o ofertă de pizza sub 4 euro, restaurantul este cu siguranță intrarea. Restaurantul este situat în Reindorfgasse 15, 1150 Viena, în apropiere de Gumpendorferstraße, unde se află și o stație de metrou.

Local în care prețul îl stabiliți singur

Dacă preferați să stabiliți singuri prețul, puteți vizita localul cu specific pakistanez „pay as you wish” Der Wiener Deewan sau Cafe Gagarin.

Caută bilete de avion către Viena

Caută cazare în Viena