Dacă vreți să scăpați de marea aglomerație de pe plajă (nu excludem că există și aici), puteți merge la una dintre numeroasele piscine naturale care sunt împrăștiate prin provincia Valencia. Acestea sunt cele mai bune piscine și lacuri naturale pe care le puteți găsi în apropiere de Valencia.

Playamonte

Valencia are prima sa plajă din interiorul țării, Playamonte din Navarrés, recunoscută cu Steagul Albastru pentru calitatea apei, a instalațiilor și a nisipului. Înconjurată de păduri de pini, aceasta oferă servicii superioare unor plaje de coastă, cu apă cristalină, băi publice, zone de picnic, salvamari și parcare.

Navarrés, Valencia.

El Azud – Pozo de las Escaleras (Puțul scărilor)

În Valea Tuéjar, în regiunea Los Serranos, avem această frumoasă piscină în mijlocul naturii. Mai mult decât atât, dacă urci puțin, vei găsi un mic spațiu în care apele au format un mic lac. De asemenea, are o zonă de picnic unde puteți petrece întreaga zi înmuindu-vă în apă.

Partida Azud Nacimiento, 0, 46177 Tuéjar.

Plaja râului Bugarra

În apropierea acestui oraș, râul Turia (în porțiunea sa inițială, numită Guadalaviar) creează o serie de peisaje și bazine cu adevărat frumoase, unde vă puteți scălda. Apele sunt curate și cristaline. Luați însă cu dumneavoastră o pereche bună de flip-flops, pentru că vă puteți alege cu pietre în picioare.

Bugarra, Valencia.

Bălțile din Quesa

În partea de sud a provinciei avem Los Charcos de Quesa, o succesiune de bălți unde vă puteți relaxa și bucura de natură. Cascadele și defileele naturale abundă într-un sit fotografic.

Cam. Corbera, 46824 Quesa, Valencia.

El Gruñidor – Sot de Chera

Această piscină naturală se află în inima parcului natural Sot de Chera. Este înconjurat de munți și păduri și are, de asemenea, câteva monumente istorice de mare valoare, cum ar fi castelul său sau Ermitajul San Roque. În apropiere veți găsi, de asemenea, Toscas, un izvor unic de pietre și cascade. Aceasta este cea din fotografie.

CITEȘTE ȘI:
Orașul Napoli și atracțiile sale

C. Ramón y Cajal, 12A, 46168 Sot de Chera, Valencia.

Locuri de pe râul Sellent

Lângă Bolbaite curge râul Sellent, iar în calea sa lasă o piscină naturală perfectă pentru a petrece ziua cu prietenii sau familia. Este, de asemenea, o zonă bună pentru drumeții. Capacitate limitată: este necesară o taxă de intrare.

CV-580, Km. 8, 46822 Bolbaite, Valencia.

El Gorgo de la Escalera de Anna

Toată lumea cunoaște Anna pentru lacul și laguna sa, dar ceea ce nu toată lumea știe este că are și una dintre cele mai idilice piscine naturale din Comunitate. Când ajungem la Anna, doar 136 de pași ne despart de apele reci și cristaline. Îndrăznești să încerci?

În plus, traseul celor 3 cascade, unul dintre cele mai spectaculoase din provincia Valencia, este la o aruncătură de băț.

Diseminado Poligono 11, 34, 46820 Anna, Valencia.

Vallada

La Saraella de Vallada și piscina sa naturală cu apă sărată este unică. O veți găsi lângă frumosul loc Las Ermitas și este o zonă ideală pentru drumeții și pentru a mânca într-una dintre zonele sale de picnic.

Calle Perpendicular Molinets, 39, 46691 Vallada.

Oliva

Barajul Natural de la Font Salada de Oliva este situat deasupra unui izvor subteran de ape termale. Acest lucru înseamnă că vă puteți scălda aici atât vara, cât și iarna, la o temperatură medie de 23 de grade Celsius.

Font Salada C.D.12, Urb. Sant Pere, 46780 Oliva, Valencia.

Pedralba – La Playeta

Turia are multe zone de scăldat, ideale pentru vara fierbinte din Valencia. Una dintre cele mai bune este cunoscută sub numele de „La Playeta” din Pedralba. Este un lac mic, nu foarte adânc, cu ape cristaline.

CITEȘTE ȘI:
Cea mai buna paella în Valencia

Cam. del Candilico, 46164 Pedralba, Valencia.

Caută bilete de avion ieftine către Valencia

Caută cazare in Valencia

Tururi în Valencia