Unde pot mânca cea mai bună pizza din Milano? Chiar dacă pizza este cel mai tipic lucru din Italia, nu găsești una bună în orice loc și poți fi dezamăgit. Nu vă mai faceți griji, pentru că vă spunem care sunt cele mai bune locuri de mâncat pizza în Milano.

Îți recomandăm următoarele locuri pentru a avea o experiență autentică încercând cea mai bună pizza din oraș.

Gino Sorbillo Lievito Madre

Situat lângă Duomo, este un spațiu modern care oferă pizza inspirată din stilul Napoli. Este cunoscut pentru că folosește produse de calitate. Deoarece este un loc popular, situat într-o zonă plină de turiști, vă recomandăm să mergeți devreme pentru a avea un loc.

Pizza AM

Puteți găsi acest local în apropiere de Porta Romana. Oferă un meniu mic, dar pun tot efortul și dragostea pe farfurii, așa că calitatea este mai mult decât uimitoare. Un alt lucru interesant despre acest loc este că îți oferă un pahar de Prosecco în timp ce aștepți să prinzi un loc. Este deosebit de aglomerat mai ales în weekend.

Superpizza

Situat, de asemenea, în apropiere de Porta Romana, acest restaurant oferă o gamă largă de pizza super-subțire și gustoasă. Folosesc numai ingrediente organice. Este locul perfect pentru a merge să luați un prânz relaxant după ce vă plimbați prin Milano.

Da Zero

Oferă pizza de bază (Margherita este foarte recomandată), dar și unele combinații moderne, cum ar fi broccoli sau cârnați. Ar putea fi convenabil să faceți o rezervare înainte de a merge, pentru că este întotdeauna aglomerat.

Mâncarea italiană autentică: stiluri de pizza

Italia are o gastronomie foarte bogată și de aceea putem gusta atât de multe stiluri diferite de pizza care nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Continuă să citești dacă vrei să le descoperi, s-ar putea să ai o surpriză!

CITEȘTE ȘI:
Cauți cele mai bune cofetării din Praga?

Tipuri de pizza italiană

Pizza Napoletana : vrei să știi care este secretul unei cruste napoletane moi? Ei o gătesc într-un cuptor cu foc de lemne de 900º F. Veți putea simți toate aromele dintr-o singură îmbucătură.

Pizza al Taglio : înseamnă „la bucată”. Se vinde la felie și se plătește la greutate. Este un mod foarte original de a mânca o pizza și este perfect atunci când nu aveți prea mult timp să stați și să mâncați.

Pizza Siciliana : acest tip de pizza constă în ingrediente siciliene, cum ar fi semolina, brânză de capră și, bineînțeles, nu pot lipsi anșoa!

Pizza a Metro : este un mod distractiv de a împărți o pizza cu prietenii. Aceasta poate avea dimensiuni de până la un metru, în funcție de câte persoane o vor împărți.

Calzone : constă în împăturirea aluatului de pizza pe el însuși și este un mod foarte popular de a mânca pizza. Gândiți-vă doar la mozzarella topită… delicioasă!

Ce este o pizza albă?

Acum, după cum vedeți, există o mulțime de tipuri de pizza italiană și iată că apare un alt tip neobișnuit: pizza albă (pizza bianca). Este o pizza delicioasă, dar foarte greu de făcut. Ea constă în acoperirea pizza cu ricotta și mozzarella în loc de sos de roșii. Este o pizza grea. În funcție de gustul dumneavoastră, vă poate plăcea sau o puteți găsi gumoasă.

Caută bilete de avion către Milano

Caută cazare în Milano