Cele mai bune locuri de vizitat în Europa pot adăuga o nouă experiență în timpul iernii. Asta pentru că continentul oferă un sentiment de vis în frig. Cu zăpada care cade pe drumuri, un loc se transformă într-un nou loc de călătorie. Diferite de alte anotimpuri, locurile de vizitat în Europa arată diferit iarna.

Zilele scurte, sporturile de iarnă și activitățile înzăpezite se îmbină pentru a vă închipui o vacanță de vis. De cele mai multe ori, oamenii sar peste regiunea nordică după ce pleacă vara. Cu toate acestea, o înghițitură de la Ozone Coffee Roasters poate fi incitantă doar după ce vă îmbrăcați în gecile preferate.

În plus, sezonul este o invitație la festivități anuale precum Anul Nou și Crăciunul. Aceste sărbători sunt suficiente pentru a eclipsa valorile tradiționale și cultura încântătoare. Uneori, poți adora destinațiile pentru sărbătorile de iarnă doar pentru modul în care sărbătoresc.

Prin urmare, înțelegeți că nu orice loc nu este cel mai bun pariu pentru iarnă. Doar câteva pot face ca vacanțele tale călduroase să fie memorabile.

Lista celor mai bune locuri de vizitat în Europa

Cele mai bune țări de vizitat în Europa sunt multe. Este o provocare să alegi câteva nume pentru lista de dorințe de sezon. Prin urmare, am adunat cele mai bune destinații de iarnă pentru dumneavoastră. Priviți mai jos și alegeți locul vostru!

1# Innsbruck, Austria

Sărbătoriții din întreaga lume cunosc Innsbruck pentru schi, cățărare pe gheață și snowboarding. Locul a fost o gazdă bine definită a Jocurilor Olimpice de iarnă de două ori. Dacă plănuiți o vacanță de iarnă ideală, cu un mediu alpin atrăgător, rămâneți la Innsbruck.

CITEȘTE ȘI:
10 cele mai bune locuri de vizitat în Egipt

Cu arhitectura maiestuoasă a acestui loc, călătorii consideră că Innsbruck se numără printre cele mai bune orașe de vizitat în Europa. De asemenea, locul are un număr adecvat de stațiuni care îl fac cea mai bună destinație de iarnă din întreaga lume.

2# Abisko, Suedia

Zilele de iarnă sunt un moment ideal pentru a te bucura de priveliștea încântătoare a luminilor nordice care dansează pe cer. Din acest motiv, Abisko este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Europa în timpul sezonului rece. Este un sat confortabil situat în Laponia suedeză.

Nu uitați să vă păstrați puloverele, deoarece se găsește la nord de Cercul Polar. Deține Aurora Boreală, care este, fără îndoială, cea mai bună destinație de iarnă pentru poluarea luminoasă și vremea înnorată.

Sărbătoriții au șansa de a vizita emblematica Aurora Sky Station aici. Priveliștea cerului de noapte din acest loc de călătorie te poate ține ocupat ore întregi.

3# Copenhaga, Danemarca

Iconica Copenhaga este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Europa, fără niciun motiv. Destinația sărbătorește iarna, ca pe un festival pe care nu îl poți rata. Este un loc confortabil și adorabil pentru a-ți stabili starea de spirit în frig.

Printre cele mai bune locuri de vizitat în Copenhaga, puteți adăuga pe lista de dorințe parcul de distracții Tivoli Gardens. Acesta oferă priveliștea emblematică a luminilor orbitoare și reprezintă un loc ideal pentru a vă stimula spiritul de sezon. Destinațiile pentru sărbătorile de iarnă sunt greu de învins pentru piețele de Crăciun și bucătăria savuroasă. Prin urmare, nu săriți peste vița sa de vie mulată, deoarece ei o numesc „Glogg” pentru a gusta.

CITEȘTE ȘI:
10 locuri de vizitat în Finlanda

4# Veneția, Italia

Știi cât de mult costă o excursie în Italia? Libertate, emoție și toată distracția vine gratuit în pachetul de călătorie. Veneția face cele mai bune locuri de vizitat în Europa în timpul iernii pentru sezonul său de desfrâu din februarie până în martie.

Dacă plănuiți să participați complet la fiecare eveniment, economisiți câțiva euro pentru distracție. Cu toate acestea, există multe evenimente gratuite pentru a vă asigura că turiștii pot face parte din festivități. În plus, Veneția este cea mai bună destinație de iarnă pentru canalele sale pitorești, arhitectura atrăgătoare și atmosfera magică.

5# Praga, Republica Cehă

Nu există nicio îndoială că Praga se regăsește printre cele mai bune locuri de vizitat din Europa. Așadar, nu este surprinzător să vezi străzile aglomerate și mediul captivant al acestui oraș. Interesant este faptul că destinația de călătorie este la fel de atrăgătoare în timpul verii ca și în timpul iernii.

Acest lucru se datorează vederii convingătoare a prafului de zăpadă din toată zona. Valorile culturale și petrecerea tradițională a berii îl fac un loc distractiv pentru vacanțele de iarnă. Puteți gusta oricând berile sale locale recomandate de numeroasele pub-uri din tot orașul.

De asemenea, nu ratați ocazia de a vizita piața sa europeană de Crăciun și de a spune Jingle Bells!

6# Talinn, Estonia

Capitala Estoniei, Talinn, este o opțiune incredibilă pentru vacanțele de iarnă. Este cel mai bun loc de călătorie pentru iubitorii de istorie și pentru turiști. Turiștii sunt îndrăgostiți de peisajul său urban convingător în acest sezon.

Stabiliți-vă romantismul de basm în această destinație de călătorie și iubiți locurile sale pitorești. Iarna o face o locație festivă pentru a vă plimba prin piețele de Crăciun și pentru a vedea imensul brad de Crăciun.

CITEȘTE ȘI:
Cele mai fascinante lucruri de făcut în Kuala Lumpur

De asemenea, este cel mai bun loc de mers în Europa pentru fiecare experiență de patinaj pe gheață pe care o oferă. Nu uitați că uneori poate îngheța, așa că nu ratați ocazia de a vizita cafenelele din apropiere.

Gânduri finale

Acestea sunt unele dintre cele mai bune locuri de vizitat în Europa pentru o vacanță de iarnă memorabilă. Puteți explora fiecare colț al acestor orașe europene pentru festivități de sezon. În timp ce unele vă vor oferi șansa de a vă plimba prin piețele de Crăciun, altele vă pot adăuga sporturi de iarnă.

Aventura, bucătăria, romantismul, cumpărăturile și amintirile fac parte din planificarea unei călătorii de iarnă. Ce părere aveți despre aceasta?

Dacă mai sunt și alte locuri pe lista ta, nu ezita să le adaugi în comentariile de mai jos. Nu uitați, călătoriile în timpul iernii sunt o sărbătoare în sine! Așa că, SĂRBĂTORIȚI!