Cea mai mare sărbătoare a anului este chiar după colț. Luminițele roșii îmbracă pomii, iar zăpada pufoasă care acoperă acoperișurile Europei adaugă farmec și conferă un aspect dramatic. Aveți dreptate dacă vă gândiți și dumneavoastră la Crăciun.

Fiecare destinație europeană este acoperită cu cele mai frumoase decorațiuni, iar pregătirile pentru a celebra această mare sărbătoare sunt la cote maxime. Oamenii își fac bagajele pentru a-și petrece vacanța de Crăciun în Europa și se distrează în agitația celor mai bune piețe de Crăciun.

Așadar, iată o listă cu unele dintre cele mai bune locuri în care să vă petreceți vacanța de Crăciun în Europa.

8 cele mai bune locuri pentru a vă bucura de vacanța de Crăciun în Europa

1# Insulele Madeira, Portugalia

Este una dintre frumoasele destinații europene în care te poți gândi să îți petreci iernile din acest an. Având de aproximativ 12 ori mai puține cazuri la un milion de locuitori decât alte locuri europene, insula portugheză este cel mai sigur și cel mai bun loc pentru a vă bucura de Crăciunul în Europa.

Vizitând magazinele de cumpărături online, puteți obține câteva oferte uimitoare la rezervarea zborurilor și a mai multor alte locuri de cazare.

2# Tallinn, Estonia

Tallinn, capitala Estoniei, care a fost premiată ca fiind cea mai bună piață de Crăciun, este catalogată ca fiind al doilea cel mai preferat loc european.

Cu decorațiunile sale magice, atmosfera familială, produsele tradiționale și farmecul local, puteți petrece cu ușurință chiar și ierni întregi la Tallinn.

3# Ljubljana, Slovenia

Răsfață-te în această iarnă cu frumusețea magică și amintirile de neuitat din Ljubljana și descoperă aici cele mai frumoase puncte de atracție ale țării. Situată în centrul Europei, Slovenia este cunoscută ca țara diversității și a frumuseții naturale.

CITEȘTE ȘI:
On a budget în Londra? Iată soluții pentru o masă bună și ieftină!

Locul perfect pentru o pauză, acest loc liniștit este prima țară din lume care a fost premiată cu numele de destinație verde.

4# Dresda, Germania

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase și autentice locuri de Crăciun din Europa, piața de Crăciun din Dresda este, de asemenea, un loc sigur pe care îl puteți vizita pentru.

5# Amiens, Franța

Amiens este listată printre destinațiile de top din Europa pe care te poți baza pentru a-ți petrece sărbătorile de Crăciun cu piețe de Crăciun incredibile. Piețele din Amiens sunt mai primitoare și sunt pline de alimente și băuturi delicioase.

Orașul oferă aceeași atmosferă, autenticitate și entuziasm ca și celelalte orașe, dar cu mai multă lume. În plus, există atât de multe parcuri frumoase și sate liniștite unde vă puteți bucura de mâncăruri delicioase.

6# Wroclaw, Polonia

Wroclaw este considerată una dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Polonia. Descoperă aici cele mai încântătoare locuri pe care nu poți rezista să nu le privești.

Piețele uimitoare vă vor atrage privirea cu tarabele fin decorate. Cea mai bună parte a acestei destinații este că este incredibil de accesibilă și suficient de mică pentru a vă putea pierde în timp ce vă plimbați.

7# Berlin, Germania

Cui nu-i place să meargă la Berlin? Capitala Germaniei și o destinație de călătorie pe care nu trebuie să o ratezi atunci când vine vorba de petrecerea vacanței de Crăciun în Europa. Orașul este transformat într-un basm de Crăciun, iar piețele sunt pline de viață și adaugă strălucire întregului oraș.

Din piețele de Crăciun din Berlin, puteți cumpăra o varietate de cadouri de Crăciun pentru cei dragi. Restaurantele din apropierea acestei destinații sunt perfecte pentru a petrece timpul cu prietenii și familia și pentru a vă bucura împreună cu ei de mâncăruri delicioase.

CITEȘTE ȘI:
Top 10 cele mai bune locuri de vizitat pe Coasta Amalfi

8# Leukerbad, Elveția

Imaginați-vă că vă sărbătoriți sărbătorile de Crăciun în drăguțul sat elvețian, o destinație perfectă pentru a vă îmbia la iarnă. Situat în inima maiestuoșilor Alpi, Leukerbad este o destinație perfectă pentru a sărbători un Crăciun emoționant.

Petreceți timp pentru a explora și a face cumpărături în piețele de Crăciun și în castelele de basm din Bavaria, jucați-vă cu zăpada și relaxați-vă în lifturile panoramice de pe Glacier Express și lista poate continua.

Săniușul este o altă activitate cea mai comună, dar și cea mai interesantă, care vă întâmpină pentru a vă petrece vacanța de Crăciun în Europa. Ce experiență incredibilă!

Sperăm că ești Destul de inspirat!

Așadar, acum ai aflat toate destinațiile must-go pentru a-ți petrece vacanța de Crăciun în Europa. Cel mai probabil că te entuziasmezi și plănuiești să îți faci bagajele pentru a te bucura de iernile friguroase din Europa.

Indiferent de locul pe care îl alegeți, toate destinațiile enumerate mai sus sunt suficiente pentru a vă lăsa hipnotizați și vă veți întoarce cu siguranță cu amintiri de neuitat.