Seychelles, fără îndoială cea mai bună destinație de pe pământ, este o bucată de rai pe pământ. Este o destinație preferată pentru luna de miere și pentru călătoriile romantice, deoarece vă puteți pierde în natură în timp ce vă cazați la hoteluri de lux și vă puteți bucura de viață fără nicio perturbare.

Seychelles este, practic, un arhipelag format din 115 insule, insulițe și corali; fiecare fiind mai frumoasă și mai hipnotizantă decât cealaltă.

Principala atracție turistică aici sunt plajele superbe, strălucitoare, cu nisip alb, apele de un albastru azuriu profund, bolovanii de granit, vârfurile verzi, junglele montane și fauna exotică. De asemenea, vă puteți bucura de bucătăria creolă și franceză uimitoare aici, la restaurante.

Sunt multe lucruri de făcut aici și fiecare moment al călătoriei dvs. va fi unul memorabil. Iată care sunt cele mai bune locuri de vizitat în Seychelles:

10 cele mai bune locuri de vizitat în Seychelles

1. Insula Silhouette

Această insulă este o priveliște de admirat dacă silueta sa este privită de pe insula Mahe sau de pe coasta superbă a Beau Vallon. Principala atracție turistică aici sunt plajele uimitoare, cu hoteluri de lux la o aruncătură de băț, ceea ce face șederea dumneavoastră și mai memorabilă și mai relaxantă. Este minunat pentru explorare, unde puteți găsi crânguri de palmieri și golfulețe secrete cu nisip negru.

2. Parcul Național Vallee de Mai

Aceasta este una dintre cele mai uimitoare rezervații UNESCO din Seychelles, care este ca un loc de vis pentru pasionații de natură.

Printre multele lucruri de făcut aici se numără drumeții și drumeții de-a lungul potecilor sinuoase pentru a fi uimit de frumusețea fermecătoare și pentru a vă bucura să vedeți unele dintre cele mai rare și exotice păsări și animale sălbatice de aici.

CITEȘTE ȘI:
Castelele și fortărețele României

3. Aldabra

Acesta este al doilea cel mai mare coral de pe Pământ, cu insulițe și insulițe uimitoare care vor hipnotiza vizitatorul la prima vedere. Acest loc a fost declarat sit UNESCO datorită biodiversității uimitoare pe care o deține.

Puteți găsi numeroase specii de animale sălbatice care se mișcă pe plajele cu nisip alb și pudră, presărate cu roci și corali unici și apă albastră strălucitoare.

4. Insula Cousin

Aceasta a fost inițial insula pentru producția de palmieri de cocos, dar treptat a fost transformată într-o rezervație și puteți găsi aici numeroase organizații internaționale care lucrează pentru conservarea naturii și a vieții sălbatice. Observarea păsărilor este o activitate foarte distractivă de făcut aici, printre multele lucruri pe care le puteți face aici.

5. Baie Lazare

Acesta este un mic sat spălat cu sare, care are o istorie bogată, deoarece a fost locul în care francezii au declarat pentru prima dată această regiune ca fiind parte a Franței.

Puteți găsi multe sculpturi gotice și o frumoasă biserică cu arhitectură europeană, care reprezintă o atracție turistică deosebită, dar principala atracție sunt din nou plajele uimitoare, imaculate, cu came și izolate, cu frumoase plantații de palmieri.

6. Beau Vallon

Seychelles care este văzut pe site-ul unei agenții de turism sau în broșuri sau pe cărți poștale este această bucată uimitoare de pământ și apă. Aceasta este o escapadă prin excelență pentru un cuplu romantic sau pentru luna de miere.

Plajele cu nisip alb spălate între apa de un albastru profund și pământul verde și plin de verdeață este o priveliște de admirat și vă va lăsa hipnotizați și pierduți în frumusețe timp de câteva zile.

CITEȘTE ȘI:
Vizitează Bruges (2 zile)

7. Victoria

Aceasta este capitala insulei Seychelles și are un vibe foarte relaxat și liniștitor. Orașul este străjuit de clădiri cu fațadă europeană și de piețe pline de culoare, unde puteți găsi produse și bunuri locale uimitoare. Muzeul Național este, de asemenea, o atracție turistică excelentă.

8. La Digue

Această insulă cu imagini perfecte este una dintre cele mai bune destinații în care să mergi. Locul palmierilor legănați cu valuri de un albastru intens care se izbesc de stâncile de granit este ca dintr-un film. Acest loc se numără printre locurile preferate de turiști.

9. Insula Curieuse

Acest hotspot turistic a fost cândva un tărâm interzis, dar și-a recăpătat faima. Puteți fi hipnotizat de pământul roșu de aici, acoperit de plante de coco de mer și de mangrovele înverzite. Biodiversitatea acestui loc este, de asemenea, unică și uimitoare.

10. Grand Anse

Această plajă cu nisip alb-gălbui strălucitor este una dintre cele mai lungi plaje pe care vă puteți plimba și vă puteți bucura de priveliștile uimitoare. Vă puteți bucura de un sejur în mai multe hoteluri și stațiuni de lux și, de asemenea, vă puteți bucura de diferite sporturi nautice.

Concluzie

Ar fi puțin spus că Seychelles este un loc minunat în care să te afli. Această cea mai bună destinație merită fiecare bănuț cheltuit; de fapt, frumusețea pe care o deține acest arhipelag este neprețuită.

Vârfurile verzui care te lasă cu gura căscată, cu jungle verzi și luxuriante, plajele cu nisip alb strălucitor, cu golfulețe și lagune cu bolovani de granit sunt o priveliște care te va hipnotiza instantaneu.

CITEȘTE ȘI:
Casablanca și aromele sale unice

Caută zboruri către Seychelles

Cauta cazare în Seychelles