San Francisco a fost fondat la 29 iunie 1776, când coloniștii din Spania au colonizat prima dată San Francisco. San Francisco a făcut parte din Mexic până la războiul dintre Mexic și USA din 1848.

Dar trecând de istoria tulbure a orașului, nu vedem decât frumusețea incontestabilă și magnetismul acestui oraș pentru turiști din întreaga lume.

Dacă ai ajuns în San Francisco, nu uita câteva dintre cele mai faine atracții turistice.

Faceți un tur cu autobuzul turistic

Diverse tururi cu autobuzul pleacă de la Union Square, de fapt parcă fiecare tur cu autobuzul din oraș se oprea acolo, chiar în fața lui Macy. După cum știți, San Francisco are o mulțime de dealuri, deci, un tur cu autobuzul poate fi cel mai inteligent mod de a obține informații corecte, de a bifa cele mai importante obiective și de a beneficia de o plimbare extrem de plăcută.

Vizitați Alcatraz

Alcatraz este o închisoare veche pe o insulă renumită pentru deținuții și oamenii care încearcau să evadeze. Deși are o istorie de 104 ani, a fost închisoare federală doar 29 de ani, iar în acei 29 de ani a avut patru gardieni diferiți.

Alcatraz

Înainte de aceasta, a fost o închisoare militară și fortificație și între cele două utilități a fost ocupată timp de peste un an de indienii americani. O singură companie turistică operează spre Insulă și este inclusă în taxa de intrare și călătoria cu feribotul dus-întors, și un ghid audio gratuit, care este relatat de foștii deținuți și de gardienii închisorii.

Mâncați orice, peste tot

San Francisco are peste 4.500 de restaurante în zona sa de șapte mile pătrate. 4500 !!!!!!!!!!! Mâncați, mâncați, mâncați și iar mâncați. Încercați să ajungeți la restaurantul Slanted Door (foarte lăudat de turiști) sau la Ozumo, care este unul dintre cele mai bune restaurante sushi din oraș. Încercați de asemenea Eat Real Fest, care se afla chiar peste golful din Oakland!! Poți găsi peste 60 de vânzători de produse alimentare și camioane alimentare la un loc într-o mică zonă, fără un produs alimentar mai mare de 5 dolari. În plus, sunt diverse remorci de bere amenajate cu diferite tipuri de bere pentru degustare.

CITEȘTE ȘI:
Top 5 cele mai bune plaje din Zante (Zakynthos)
Mancare stradala San Francisco

Două restaurante de recomandat sunt Don Pisto’s, un restaurant mexican de pe Union Street, care are recenzii excepționale și un Cinema străin din districtul Mission unde se proiectează un film străin pe un perete pentru a putea fi urmărit în timp ce mănânci o mâncare inspirată din California / Mediterana.

Faceți o plimbare cu telecabina

Pe lângă podul Golden Gate, telecabina este și ea o imagine iconică a orașului San Francisco.

Telecabinele din San Francisco costă 8 dolari pentru o călătorie unică. Există doar trei linii cu cea mai populară fiind cea care operează între strada Powell și Hyde. Cozile se formează toată ziua în punctele de plecare de pe ambele capete ale liniei, așa că fii pregătit să aștepți dacă vrei să mergi pe una dintre ele.

Plimbați-vă cu bicicleta pe podul Golden Gate

O bicicletă costă 9 dolari pe oră, dar, sigur, depinde de unde închiriați.  Poți traversa podul pe bicicletă și apoi să cobori în ​​micul oraș Sausalito înainte de a lua bacul înapoi la debarcaderul Fisherman’s.

Podul Golden Gate

Priveliștile sunt incredibile, iar experiența te poate purta spre amintirile copilăriei. Plimbarea cu feribotul poate fi o modalitate excelentă de a încheia ziua.

Vizitați locații populare și istorice

Există o mulțime de lucruri notabile de văzut și de făcut în San Francisco. Dacă vă interesează locațiile istorice, este greu să ocolești o excursie la Alcatraz sau o croazieră sub podul Golden Gate.

În mod alternativ, există și o mulțime de alte atracții minunate, cum ar fi Madame Tussauds și Ripley's Believe it or Not.

Iată câteva alte locuri pe care poate doriți să le vizitați:

The San Francisco Dungeon

CITEȘTE ȘI:
Cele mai frumoase plaje din lume. Plaja Nyang Nyang Beach, Bali

Aquarium of the bay

San Francisco Zoo

Exploratorium

Faceți o excursie de o zi

San Francisco este situat în apropierea unora dintre cele mai frumoase locuri din Statele Unite. Ca atare, multe companii turistice vor oferi excursii de o zi din oraș către locuri populare din zonă. Iată câteva dintre cele mai populare excursii pe care le puteți face:

Parcul Național Yosemite

Valea Napa

Silicon Valley

Muir Woods

Vizitați Insula Alcatraz

Prețuri bilete de avion către San Francisco

Prețuri cazări în San Francisco

Booking.com