Perioada Crăciunului sau, mai degrabă, sezonul de iarnă este un moment ideal pentru ca oamenii să se bucure de împrejurimi. Mulți oameni așteaptă cu nerăbdare acest moment ca pe o ocazie ideală de a explora cultura diferitelor țări.

Există numeroase festivaluri de iarnă care au loc în întreaga lume și pe care fiecare turist trebuie să le includă în lista de dorințe. Haideți să aruncăm o privire la 5 dintre cele mai bune festivaluri de iarnă din întreaga lume.

Cele mai bune festivaluri de iarnă din întreaga lume

1# Carnavalul din Rio, Brazilia

Carnavalul de iarnă care are loc în Rio De Janeiro; Brazilia este unul dintre cele mai renumite festivaluri de iarnă din lume. Datorită popularității sale, este indicat să vă rezervați hotelul mai devreme pentru a ajunge la eveniment.

Este un eveniment de o zi care are o mulțime de activități care atrag oameni din întreaga lume. Evenimentul este plin de cultura braziliană și este completat de un concurs de dans captivant.

2# Festivalul de sculpturi de gheață și zăpadă din Harbin, China

Orașul chinezesc organizează în fiecare an, pe 5 ianuarie, un eveniment anual de sculptură în gheață, care continuă pe tot parcursul lunii.

Amenajarea se face în timpul zilei, iar evenimentul se ridică la înălțimea așteptărilor sale în timpul nopții, cu un spectacol de lumini uimitor. De asemenea, turiștii au ocazia să se bucure de schi pe măsură ce evenimentul se apropie de final.

3# Las Fallas, Valencia, Spania

Las Fallas este unul dintre evenimentele pline de culoare din timpul iernii. Toți localnicii spanioli, dar și turiștii se îmbracă în rochii colorate care reflectă cultura spaniolă.

CITEȘTE ȘI:
Impresii din Germania

La finalul celor 5 zile de eveniment, are loc un foc de tabără uriaș care ridică în slăvi întregul eveniment. În concluzie, este cel mai bun eveniment de iarnă care îi poate ajuta pe oameni să își facă o idee despre cultura și patrimoniul spaniol.

4# Festivalul din Köln, Germania

Festivalul din Köln este una dintre cele mai importante surse de divertisment din Germania, care este inițiat pe 11 noiembrie și continuă până la sărbătorile de Crăciun.

Există o serie de diferite festivaluri de muzică, concerte ale unor artiști renumiți și alte festivaluri care reprezintă o adevărată sursă de distracție pentru turiști.

5# Festivalul Zăpezii de la Sapporo, Japonia

Festivalul Zăpezii de la Sapporo este unul dintre cele mai bune evenimente de iarnă care au loc în Japonia. Evenimentul are loc anual și reunește peste 2 milioane de oameni din diferite părți ale lumii. Există sculpturi de gheață uimitoare și statui de zăpadă care sunt o adevărată sursă de atracție pentru toți turiștii.