Nu de fiecare dată când călătorim suntem și “în bani”, așa că, hai să recunoaștem că avem nevoie și de ponturi privind o cazare ieftină, o mâncare bună dar și ieftină dacă se poate și ce crezi? Chiar se poate.

Iată recomandările noastre de mâncare bună și ieftină în Londra!

Shaorma de pui la Katsu Wraps

Această mâncare de tip fast-food își propune să aducă mâncare convenabilă și sănătoasă londonezilor sau al turiștilor înfometați. Mâncarea este pregătită chiar în fața ta, iar învelișul katsu de pui este uimitor. Asigură-te că ceri ulei de chili suplimentar dacă îți place mai condimentat.

Preț: £4

Mâncare britanică la Kennington Lane Cafe

Acest loc este o cafenea britanică clasică, unde poți comanda mâncăruri britanice ieftine și bune. Meniul pentru micul dejun spre exemplu, cuprinde o prăjitură mare cu fasole și cârnați, în timp ce meniul pentru prânz include cartofi wedges și chipsuri de pește.

Prețul unui prânz: £2.50

Paste proaspete la “La Tua Pasta”

Cu câteva locații în tot orașul, “La Tua Pasta” îți oferă o varietate de paste proaspăt gătite. De la gnocchi și tagliatelle cu pesto, toate preferințele sunt acoperite.

Pret/porție: £3.90

Pizza de la Pizza Union

Acesta este un loc ideal pentru londonezii/turiștii înfometați cu buget redus. Pizzele de aici sunt suficient de mari pentru a te sătura, iar prețurile sunt suficient de bune încât să-ți permiți orice pizza. Tratează-te și cu un pahar de vin cu banii economisiți.

Preț: £3.95

Tacos la Del74

Băuturile și mâncarea sunt întotdeauna bune la Del74, dar sunt cele mai bune în perioadele de happy hour. Toată ziua de marți și de la 17:00 la 19:00 în restul săptămânii, vă puteți bucura de tacos ieftine precum și de alte preparate mexicane.

CITEȘTE ȘI:
Cele mai bune 10 restaurante din Praga cu priveliște spectaculoasă 👀

Preț/tacos: £2

Curry de la Tayyabs

Acest restaurant pakistanez servește mâncăruri care sunt ambalate cu condimente și puternic aromatizate. Du-te pentru un curry fiert lent sau doar niște carne la grătar sau orice-ți va face cu ochiul la fața locului.

Preț fel principal: de la £6

Burger cu bacon si ou ochi de la Le Swine

Le Swine este adesea amintit de către londonezi ca fiind cea mai buna variantă pentru un burger cu bacon și ou din oraș. Făcut din bacon gătit perfect și două ouă de rață prăjite este destul de greu să nu te pui pe înfulecat!

Preț: £6

Bibimbap de la Seoul Bakery

Acest mic restaurant este cel mai bun loc din Londra pentru mâncare autentică coreeană. Meniul este plin de feluri delicioase precum găluște, oală fierbinte și supă de tăiței. Totul este la un preț avantajos, dar bibimbap-ul strălucește într-adevăr ca fel de mâncare.

Preț: de la £3.50

Caută zboruri către Londra ( Gatwick )

Prețuri cazare Londra

Booking.com