Cafenelele reprezintă un loc de întâlnire și socializare în timp ce savurezi o cafea bine făcută ce-ți trezește toate simțurile.

În Londra există un cult pentru cafenele, acestea reprezentând locul unde bei o cafea înainte de a te duce la serviciu, la școală sau acasă.

La Monmouth Coffee se găsește cea mai bună cafea din oraș. Situată în Borough Market, această cafenea este foarte populară datorită faptului că toate ingredientele folosite sunt bio, aduse de la mare depărtare. Cafeaua este adusă din Africa, laptele din Jersey, zahărul din Costa Rica iar smântâna din Sally Clarke. Este coadă permanent, dar condițiile de servire sunt ireproșabile. Un espresso este 1,30 lire, iar o cafea la filtru este 2,30 lire.

Cafeneaua Kaffeine a fost înființată de un australian. Se găsește în Soho iar cafeaua este excelentă. Boabele sunt aduse din Nouă Zeelandă și Australia. Un espresso este 1,5 lire, iar un latte este 2,50 lire la care primeșți gratuit o sticlă de apă plată de 0,5 litri.

În The Truman Brewery se află și cafeneaua Nude Coffee Roasters. Făcută cu pasiune și delicatețe, cafeaua servită aici are arome intense ce-ți vor încânta simțurile. Boabele sunt selectate manual, iar lângă o cafea servită poți adaugă unul din produsele de patiserie home made: ciocolată de casă, brioșe sau biscuiți. Pentru o cafea, un espresso sau o ciocolată caldă veți scoate din buzunar între 1,50 și 2,50 lire.

Caută bilete de avion către Londra

Caută cazare în Londra