Întreaga lume caută scuze pentru a vizita un loc plăcut, fermecător, atrăgător și o destinație de vacanță perfectă. Olanda este unul dintre acele locuri care îndeplinește toate aceste cerințe. Următoarele zone trebuie vizitate în Olanda cel puțin o dată.

Cele mai bune locuri de vizitat în Olanda

1# Amsterdam

Acesta este cel mai seducător loc din Olanda, care conține un mănunchi de canale peste râul Amstel. Vizitatorii sunt ademeniți de muzeele și cafenelele fascinante. Viața de noapte din acest loc transformă atmosfera într-una romantică și creează un mediu extrem de liniștit.

2# Maastricht

Acest loc este un complex de cultură veche și nouă. Acesta ilustrează detaliile istorice într-o manieră unică. Este situat în partea de sud-est a Olandei.

Turiștii se pot aștepta să vadă străzile frumoase și minuscule care conțin restaurante și cafenele care oferă mâncare delicioasă. Parcurile sunt cele mai plăcute și mai frumoase locuri pentru a vă relaxa și a avea o liniște sufletească.

3# Haarlem

Acest loc ar putea să îi intereseze pe cei care sunt iubitori de istorie. Se ocupă de oricare dintre reperele orașului care îi interesează întotdeauna pe vizitatori. O persoană își poate spori cunoștințele de cultură într-o măsură largă dacă vizitează acest loc pentru o dată.

4# Vechile mori de vânt din Kinderdijk

Există întotdeauna o caracteristică specifică a unui loc care îl face foarte unic. În mod similar, acest peisaj tradițional este reprezintă talentul olandez care este principala proprietate a frumuseții Olandei.

Ele sunt încă conservate în cele mai frumoase moduri și ajută, de asemenea, la prevenirea inundațiilor. Peisajul este complet admirabil. Acest ritm este întotdeauna deschis pentru public.

CITEȘTE ȘI:
Industria turismului se prăbușește în Israel din cauza coronavirusului

5# Haga

Acesta este unul dintre cele mai mari și mai atractive orașe din Amsterdam. Arhitectura atrăgătoare, muzeele magnifice, cumpărăturile de calitate, oamenii cu picioarele pe pământ și plajele aurii relaxante sunt mai mult decât suficiente pentru a-i uimi pe vizitatori.

6# Grădinile Keukenhof

Grădina este cel mai iubit loc pentru aproape fiecare persoană. Frumusețea florilor este întotdeauna plăcută ochilor.

Mirosul naturii dă o undă de relaxare corpului. Un iubitor de natură trebuie să viziteze acest loc. Imaginile oferă un zâmbet pe față. Vizita se va dovedi probabil a fi ceva extraordinar.

Acest loc a fost declarat a fi a doua cea mai mare grădină de flori din lume. Aici se organizează în fiecare an parade și expoziții de flori pentru divertismentul oamenilor și promovarea frumuseții naturii.

7# Rotterdam

Acesta este cel mai mare și cel mai aglomerat port din Olanda și se află în animozitate cu Amsterdam. Acesta este considerat cel mai dinamic și mai locuibil oraș din Europa. Viața de noapte este cea mai apreciată. Arhitectura și cadrul comercial îl fac mai unic. Cadrul de pe malul apei se adaugă la frumusețea existentă a locului.

8# Delft

Acest loc fermecător este bine cunoscut pentru ceramica sa albastră și albă. Bisericile, muzeele, barurile, cafenelele, clădirile istorice atașate de canale și parcul sunt întotdeauna un centru de atracție pentru turiști. Acest loc este cel mai potrivit dacă o persoană își dorește liniște sufletească și relaxare.

Locul creează, de asemenea, o atmosferă romantică și le permite turiștilor să ducă cu ei niște amintiri de neuitat și prețioase.

9# Noua linie de apă olandeză

Acest loc este stăpânul apei, o fortificație colosală de 15 km lungime, formată din peste 45 de fortărețe care înconjoară numeroase sate, muzee, lacuri și castele. Acesta este întotdeauna un loc amuzant și preferat dintotdeauna de turiști.

CITEȘTE ȘI:
Locuri fabuloase pe care să le vizitezi în Asia

10# Waddenzee

Acest loc le permite turiștilor să se așeze la un colț de relaxare și să întâlnească frumusețea unității dintre peisaj și mare. Acest loc este un cămin pentru multe dintre păsări, pești și foci, de asemenea.

Frumusețea completă a naturii rezidă în acest loc. O persoană poate întâlni, de asemenea, răsăritul soarelui în mijlocul frumuseții naturii în acest loc.