Finlanda este situată în nordul Europei, în colțul acesteia, și nu este un loc foarte cunoscut de turiști; cu toate acestea, atracția lacurilor și a străzilor din țară, cu o frumusețe peisagistică deosebită, o face foarte atractivă și un loc de vizitat.

Lacuri, râuri, munți și multe alte lucruri naturale sunt acolo pentru a fi privite. În timpul iernii, zăpada face ca totul să fie și mai bine. Lacurile se dovedesc a fi locuri de joacă și se adaugă la frumusețea naturală a țării.

Există anumite locuri care trebuie să fie vizitate odată ce faceți o vizită în Finlanda. Unele dintre cele mai importante sunt menționate mai jos:

Cele mai bune locuri de vizitat în Finlanda

1# Arctica

Se află în nordul Finlandei. Este acoperit de zăpadă în cea mai mare parte a anului. Zona este de mare atracție și este unul dintre locurile care atrag atenția turiștilor și care oferă o imensă plăcere.

Pe timpul iernilor este un paradis pentru schiorii și oamenii care iubesc zăpada. Puteți să vă plimbați cu patinele și să vă distrați în zăpadă. Dacă sunteți un iubitor de zăpadă, arctic este locul pe care trebuie să-l vizitați.

2# Porvoo

Este una dintre cele mai vechi clădiri din Finlanda, care se află pe malul râului. Are clădiri de culoare roșie și străzi vechi care îi dau locului un aspect antic. Persoanele interesate de istorie și de cultura veche, Porvoo este locul pe care trebuie să-l viziteze. Artele frumoase și studiourile sunt foarte renumite la Porvoo.

Puteți vizita acolo și experimenta gustul artei și al culturii vechi din Finlanda.

CITEȘTE ȘI:
Cele mai bune locuri de vizitat în Croația

3# Lacul Saimaa

Dacă vorbim despre lacuri și mări, Finlanda are mai multe mări decât uscat. Aici se află mai multe râuri, oceane și lacuri. Lacul Saimaa este unul dintre ele, care se află în partea de est a Finlandei și este cunoscut sub numele de „lacul celor o mie de insule”.

Savonlinna este orașul lor de pe lac și o stațiune minunată pentru ca oamenii să se cazeze și să aibă parte de cele mai bune momente în Finlanda. Trebuie să vizitați această mică lume acvatică a Finlandei.

4# Tampere

Tampere este al treilea oraș ca mărime din Finlanda; cu toate acestea, nu este un oraș urban. Munca și dezvoltarea industrială este mult mai mică decât în celelalte orașe. Este situat între două dintre lacuri. Jazzul din Tampere, bisericile și catedrala sunt foarte renumite și sunt cunoscute acum de mai mulți ani diferiți.

5# Vassa

Vassa a fost cel mai important oraș în vremurile vechi, când Suedia conducea Finlanda. Zona a fost apoi incendiată. Bucăți și frânturi din orașul în ruină sunt acolo . Acum a fost făcută o nouă zonă. Locul incendiat este acum un parc numit Vanha Vassa.

Din cauza faptului că locul este vechi, muzeele de aici din Vassa sunt foarte renumite, în special Muzeul Maritim…

6# Oulu

Oulu este un sătuc mic din Finlanda. Este un locșor de vis care te face să te îndrăgostești în el. Vă puteți distra de minune în acest orășel vechi.

7# Bisericile din Helsinki

Helsinki este unul dintre cele mai renumite locuri din Finlanda care trebuie vizitate. Are trei dintre cele mai faimoase biserici și catedrale. Este un loc minunat de vizitat de către oameni, dacă sunt interesați de lumea antică și de lucrurile vechi. Nu numai atât, Helsinki este un loc minunat pentru a vă distra și a vă bucura de cele mai bune momente.

CITEȘTE ȘI:
15 lucruri de făcut în Genova, Italia

8# Aurora boreală

Oamenii mor pentru luminile de pe cer. Cerul scânteietor de lumini care ți-ar lumina lumea. Finlanda este cea mai importantă țară în care se pot căuta lumini. Le poți privi în orice moment al lunii sau al anului. Ce altceva ar putea fi mai fascinant decât un cer drapat cu lumini naturale pe tot cerul?

Trebuie să vizitați Finlanda pentru a vedea frumusețea cerului.

9# Turku

Turku este un alt loc vechi din Finlanda, renumit pentru lumea veche care se află aici. Are identități care fac legătura între Suedia și Finlanda. Celebrele parcuri naționale, muzee și catedrale, ca majoritatea orașelor din Finlanda.

10# Hämeenlinna

Este un oraș care începe cu un castel și dă o senzație de basm. Zona are străzi uimitoare și clădiri cu cărămizi roșii care îl fac diferit de toate celelalte locuri din Finlanda.