Irlanda este un obiectiv turistic care își satisface popularitatea binemeritată prin uimitoarea sa cultură celtică și prin frumusețea peisajelor încântătoare care pot fi văzute în întreaga țară.

Obiectivele turistice sunt cu adevărat impresionante, iar populația orașului este cu adevărat bine diversificată.

Cele mai bune locuri de vizitat în Irlanda

1# Galway

Galway este cel mai bine cunoscută pentru centrele și magazinele sale de artizanat. Este unul dintre cele mai mari orașe din Irlanda. Marea majoritate a magazinelor de aici sunt situate de-a lungul căilor și drumurilor sinuoase din centrul orașului.

Are, de asemenea, o scenă înfloritoare de baruri. Galway este privit ca unul dintre locurile populare pentru muzica irlandeză obișnuită, cu muzică uimitoare neînregistrată.

2# Insulele Aran

Insulele Aran, Inishmore, Inishmaan și Inisheer, au atras în călătorii de o perioadă considerabilă de timp. Sunt situate foarte aproape de Golful Galway.

Segregate de teritoriu, oamenii de pe insule oferă oaspeților o perspectivă perfectă asupra trecutului bogat al națiunii. Oamenii își trăiesc viața în cel mai natural mod complet diferit de alte zone ale țării.

3# Peninsula Dingle

Peninsula Dingle se află aproape de vârful vestic al Irlandei. Acest loc este foarte unic pentru oaspeți și le oferă oaspeților cel mai uimitor loc pe care și l-ar putea dori.

Scena poate fi găsită cu rămășițe care îmbătrânesc drumul înapoi. Preoții care stăteau în presupusele colibe ale sanctuarului albinelor continuă să învețe în viață în timpul Evului Mediu. Acest loc este o vizită obligatorie pentru toate acele persoane care doresc să vadă pietre vechi.

4# Glendalough

Glendalough este o comunitate religioasă înființată cu mult timp în urmă, în secolul al VI-lea, de o personalitate foarte credibilă a istoriei irlandeze.

CITEȘTE ȘI:
Cele mai bune orașe din Italia pentru un city break

Ori de câte ori oamenii se gândesc să viziteze Irlanda, Glendalough continuă să atragă oaspeți din întreaga lume. Este situat la doar câțiva kilometri spre sud de Dublin.

Este pur și simplu acoperită de păduri și de 2 lacuri frumoase, motiv pentru care turiștii sunt atrași de excelența frumoasă a zonei împreună cu istoria sa bogată.

5# Dublin

Spre deosebire de alte zone urbane europene semnificative, în Dublin există o atmosferă încântătoare care face ca orașul să se simtă mai puțin ca un oraș și mai mult ca o comunitate.

Dublin conține peste 33% din populația țării, fiind capitala orașului. În timp ce există o mulțime de atracții sociale care îi farmecă pe turiștii entuziaști, mediul în sine poate entuziasma oamenii din jur.

6# Giant’s Causeway

Giant’s Causeway, după cum sugerează și numele, este un loc divers din punct de vedere cultural, care arată de fapt ca și cum ar fi fost proiectat de mamuți. Acesta poate fi găsit la baza stâncilor de pe malul superior estic al Irlandei.

Creșterea în formă de fagure de miere care poate fi văzută ca fiind de peste 37.000 de segmente de bazalt apare în mod regulat. Locul este, fără îndoială, cel mai căutat atunci când turiștii vizitează frumosul oraș din Irlanda.

7# Parcul Național Killarney

Parcul Național Killarney a fost construit undeva pe la mijlocul secolului al XIX-lea, când moșia Muckross Estate a fost dăruită națiunii.

Casa victoriană Muckross House din interiorul orașului se umple acum ca centru de recreere pentru turiști, precum și alte atracții uimitoare din centrul de recreere. Pentru unii călători, însă, cele trei lacuri ale centrului de recreere sunt cele mai mari lucruri de văzut.

CITEȘTE ȘI:
Top 10 locuri minunate de vizitat în Slovenia

8# Bru na Boinne

Rămășițe din trecutul antic al Irlandei sunt descoperite peste tot în Irlanda, însă Dealurile Bru na Boinne din Boyne Valley sunt unul dintre lucrurile care cu siguranță nu trebuie ratate.

Trei dintre cele mai vechi dealuri de înmormântare au fost complet exhumate și sunt disponibile pentru oaspeți. Cu rocile sale de piatră tăiată și fațada de cuarț alb, Newgrange este cel mai izbitor dintre cele trei.

9# Inelul din Kerry

Ring of Kerry se află la peste 160 km (100 de mile) de autostradă și este cea mai populară și mai frumoasă călătorie cu mașina din Irlanda.

Autostrada continuă să se desfășoare de-a lungul liniei de coastă cu priveliștea plăcută a Peninsulei Iveragh. Majoritatea călătorilor își petrec vizita în orașul plin de viață Killarney; în timp ce alții optează pentru frumosul oraș Kenmare.

10# Stâncile din Moher

Nicio călătorie în Irlanda nu este completă fără a vizita stâncile Moher. Stâncile de Moher duc această experiență la o nouă și uimitoare statura. Înălțându-se la aproximativ 210 metri de la țărm, întinderea stâncilor atrage în fiecare an aproximativ un milion de oaspeți, ceea ce o face să se numere printre cele mai cunoscute locuri de vizitat din Irlanda.