Vrei să te cazezi o dată în viață la cel mai scump hotel din lume? Sau vrei să știi care este cel mai scump hotel din lume?

Un hotel poate fi o unitate care oferă cazare cu plată pe termen scurt, dar nivelul de confort variază, iar acest lucru le deosebește pe unele de celelalte. Unele hoteluri sunt ca paradisul, cu facilități „din această lume”, situate în locații excelente. Dacă aveți un buget nelimitat în căutarea unei experiențe de cazare premium oriunde în lume, iată 7 cele mai scumpe hoteluri din lume pentru anul 2020.

7. Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Cannes, France

A bedroom with a large bed in a hotel room

Description automatically generated

Acest hotel este o imagine clară a vieții de lux din Franța. Înființat în 1929 de o familie de nobili italieni, decorul în stil artistic este inconfundabil. Din hotel vă puteți bucura de panorama asupra celebrului oraș. O parte din caracteristicile sale exclusive includ oaspeții care iubesc luxul unui jacuzzi în cameră cu vedere la Golful Cannes.

6. Grand Resort Lagonissi Royal Villa, Atena, Grecia

Galeria de imagini a proprietăţii

Un hotel foarte extravagant situat pe Riviera ateniană, are zece restaurante, 197 de camere și 76 de apartamente. Oferă facilități de concierge, cum ar fi închirierea de iahturi, limuzine conduse de șofer privat pentru oaspeții de seamă. Cu peste 40.000 de dolari cheltuiți în fiecare seară, aceasta este definiția opulenței grecești.

5. Laucala Island Resort Hilltop Estate, Fiji

A dining room table

Description automatically generated

O vilă foarte luxoasă situată pe insula sa din Arhipelagul Fiji, ar trebui totuși să solicitați aprobarea prin intermediul unei cereri a proprietarului, Dietrick Mateschitz. Hotelul a primit numeroase recenzii pozitive, mulți numindu-l Apex of the World. Nu puteți rezerva un sejur aici, dar fiind prieten cu fondatorul Red Bull s-ar putea să vă ofere șansa de a vă petrece o vacanță aici.

CITEȘTE ȘI:
Destinații de shopping în Europa

4. Raj Palace Hotel, Jaipur, India

A bedroom with a large window

Description automatically generated

Cel mai costisitor hotel din Asia, cu un preț pe zi de peste 43.000 USD. Acesta a fost construit în 1727 și a fost marcat ca un hotel de patrimoniu grandios. Puteți găsi chiar și un muzeu care sărbătorește moștenirea Indiei în suita prezidențială.

3. Four Seasons Hotel Ty Warner, New York

A living room filled with furniture and a flat screen tv

Description automatically generated

Clădirea a fost începută în 1989 și a avut nevoie de șapte ani și 50 milioane USD pentru construcție. Este printre cele mai prețioase hoteluri din America. Camerele sunt exotice, având vedere la plafon la 360 de grade, țesături din aur și platină, printre alte caracteristici și costă 50.000 USD pe seară.

2. Hotel President Wilson Royal Penthouse Suite

A view of a living room filled with furniture and a large window

Description automatically generated

Geneva, Elveția – Numit după cel de-al 28-lea președinte al SUA, situat aproape de clădirea Națiunilor Unite din Lacul Geneva. Clienții acestui hotel se bucură de vederi magnifice asupra Alpilor Elvețieni. Suita Penthouse este de 1800 de metri pătrați și cu geamuri antiglonț. De asemenea, lifturile private te duc direct la apartamentul tău, printre alte detalii luxoase.

1.Lover’s Deep Luxury Submarine, St. Lucia – Cel mai scump Hotel din lume!

A room with a large screen

Description automatically generated

La 150.000 de dolari pe noapte, este oficial cel mai scump hotel din lume. Situat în ocean la o adâncime considerabilă aveți acces la o panoramă subacvatică a întregii lumi marine. Deși este foarte extravagant, fiecare minut petrecut în acest hotel merită fiecare ban. Acest hotel este chiar definiția clubului Mile-Low.