Vrei un bilet de avion ieftin? Ia seama la câteva lucruri!

Adunați puncte și mile prin programele de loialitate

Programele de recompense ale companiilor aeriene sunt o modalitate excelentă de a obține zboruri gratuite, upgrade-uri gratuite și bilete de însoțire gratuite. Dacă zbori des, ar trebui să fii înscris în programul de recompensă al companiei aeriene. De exemplu, dacă zbor cu Singapore Airlines pot câștiga mile la United Airlines pentru că sunt parteneri. De asemenea, dacă zbor cu Air France pot câștiga mile este creditat în contul meu la Delta.

Cu toate acestea, puteți câștiga o mulțime de mile prin bonus de înregistrare pe card de credit, cumpărături online, sondaje, oferte speciale și multe altele. Iată un exemplu mai clar! Poți câștiga bonusuri cu cardurile Banca Transilvania Flying Blue care sunt valabile în programul de fidelitate Flying Blue, iar din acesta fac parte Air France, TAROM, Alitalia, KLM etc. Bonurile sunt traduse in “mile premiu” cu care poți cumpăra bilete de avion, bagaj suplimentar gratuit, upgrade-uri la locuri mai bune și chiar produse sau servicii de la companii partenere Flying Blue din întreaga lume, precum hoteluri sau centre de închiriat mașini.

Dacă sunteți inteligenți cu banii și colectați puncte și mile (arta „hack hacking-ului de călătorie”), puteți călători în întreaga lume pe foarte puțini bani (și de multe ori gratuit).

Stați cu ochii pe oferte!

Nimănui nu-i place să fie sufocat cu mesaje, dar înregistrându-vă pe site-urile companiilor aeriene și ale motoarelor de căutare, veți putea primi actualizări despre toate ofertele speciale de ultim moment sau orice tip de ofertă specială. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că găsiți un zbor ieftin. De ce? Pentru că altcineva face toată munca pentru voi! De multe ori, zborurile ieftine sunt disponibile doar pentru 24 de ore și, dacă nu verificați întotdeauna web-ul pentru ele, veți rata multe oferte super ieftine. În plus, oferă bonusuri pentru zboruri frecvente, iar acele bonusuri pot însemna inclusiv bilete la clasa business. Aceste trei site-uri web sunt cele mai bune pentru a rămâne în topul ofertelor de călătorie:

CITEȘTE ȘI:
Cum să îți faci bagajul în 5 minute?

Airfarewatchdog – Excelent pentru căutarea de oferte de zboruri din SUA.

Oferta de zbor – Excelent pentru ofertele de zboruri globale.

Piratii vacantelor – Cel mai bun pentru oferte de zboruri europene.

Bilete de avion ieftine de la Scott – Cele mai bune oferte de zboruri din SUA.

Zborul secret – Un site minunat pentru oferte de zbor din întreaga lume.

Rezervați devreme, dar nu prea devreme!

Tarifele companiilor aeriene vor continua să crească cu cât veți ajunge mai aproape de data plecării, dar există un moment când companiile aeriene încep să scadă sau să crească tarifele în funcție de cerere. Nu așteptați până în ultima secundă, dar nici nu rezervați, cu mult înainte. Cel mai bun moment pentru a rezerva zborul este în jur de 6–8 săptămâni înainte de plecare, sau cu aproximativ trei luni înainte, dacă plecați la destinație în timpul sezonului lor de vârf.

Găsirea unui zbor ieftin înseamnă să fii flexibil și inteligent în privința alegerii destinației în care mergi, când mergi și cum ajungi acolo.

Dacă urmați sfaturile de mai sus despre cum să obțineți un zbor ieftin, veți obține întotdeauna o economie considerabilă, veți economisiți de asemenea, timp, stres și veți evita să fiți persoana care a plătit cel mai mult pentru biletul său!