Spania are o bucătărie regională, așa că felurile de mâncare și chiar și tapas variază de la o regiune la alta și de la un oraș la altul. Și, într-un oraș axat pe gastronomie precum Sevilla, poate fi copleșitor. Sunt atât de multe baruri de tapas în Sevilla! În ghidul nostru culinar din Sevilla, vă împărtășim recomandările noastre despre unde găsiți cele mai bune tapas din Sevilla.

Cum să găsești cele mai bune tapas din Sevilla Spania 2023

În acest ghid alimentar din Sevilla, dorim să împărtășim cele mai bune locuri din Sevilla când vine vorba de mâncare. Accentul aici este de a împărtăși o listă de tapas Seville, împărtășind în același timp sfaturi despre cum să găsiți cea mai bună mâncare din Sevilla. Deși nu oferim o listă exhaustivă de recenzii ale restaurantelor, vom împărtăși câteva recomandări cu privire la cele mai bune locuri de mâncat în Sevilla pentru călătorii care caută experiențe uimitoare de tapas.

O notă de început, care este diferența dintre Sevilla și Sevilia? Sevilla este versiunea engleză a lui Sevilla, care este spaniolă. În cadrul Spaniei, veți vedea mai ales referiri la Sevilla. Folosesc ambele cuvinte în mod interschimbabil aici. Eu tind să folosesc cuvântul Sevilla pentru că locuim în Spania, dar majoritatea călătorilor tind să folosească Sevilla, în special călătorii din Marea Britanie sau SUA.

De ce este Sevilla Spania renumită pentru mâncare?

Când vine vorba de a răspunde pentru ce este celebră Sevilla, mulți oameni răspund cu dansul Flamenco! Și, acest lucru este adevărat. Dar, pentru cei care călătoresc în domeniul gastronomic, este cunoscută pentru tapas.

Această mâncare cea mai tipică din Sevilla este gustoasă, autentică și ieftină. Există o istorie lungă a tapas și a bucătăriei tradiționale spaniole. Am vrut să învăț totul despre ea și, bineînțeles, să mănânc toată mâncarea.

Și, am vrut să învăț despre tapas regionale. Nu doar croquetas spaniole, ci mâncăruri care sunt tipice pentru Sevilla și Andaluzia.

Ghid culinar din Sevilla – Cum să găsești cele mai bune tapas din Sevilla Spania

Majoritatea călătorilor în Spania știu ce sunt tapas. Există o mână de feluri de mâncare și băuturi pe care oamenii le asociază cu Spania. Tapas sunt doar unul dintre aceste feluri de mâncare. Călătorii mai cred că bucătăria spaniolă este patatas brava, care sunt de fapt din Catalonia. Acestea nu sunt cu adevărat un lucru în Sevilla, care se află în regiunea Andaluzia.

Chestia este că bucătăria spaniolă diferă în funcție de regiune. Mâncarea catalană este diferită de cea bască. Mâncarea din Andaluzia este, de asemenea, diferită. Nu numai că este patria tapas, dar ingredientele și condimentele folosite diferă.

Există o mai mare influență din Africa și condimentele care au fost introduse din Est prin comerțul cu mirodenii. Alte orașe gastronomice deosebite din Andaluzia sunt Cordoba și Granada.

Această postare nu vă va spune unde să găsiți cele mai bune patata bravas din Sevilla și nici nu vă va împărtăși unde să mâncați cea mai bună paella din Sevilla (acesta este un fel de mâncare din Valencia). Vom împărtăși ceea ce știm despre bucătăria andaluză și asta înseamnă tapas! Una dintre cele mai cunoscute mâncăruri spaniole.

Cele mai bune restaurante din Sevilla pentru tapas

Sevilla este una dintre acele destinații culinare care necesită mai mult de o vizită pentru a obține o imagine de ansamblu a țării. Din fericire, am avut ocazia să o vizităm de aproape o jumătate de duzină de ori. În timpul acestor călătorii, am făcut să luăm note meticuloase despre care baruri de tapas servesc cele mai bune tapas.

Cu atât de multe din care să alegeți, am redus lista la aceste 12 baruri de tapas, incluzând informații despre ce tapas fac cel mai bine.

El Rinconcillo – Espinacas Con Garbanzos (Spanac cu năut)

Bodega Santa Cruz – Berenejas Con Miel (Vinete cu miere)

Bodeguita Romero – Papas Alinas (Salată de cartofi în stil spaniol)

Casa Moreno – Montadito de Lomo con Cabrales (Sandviș de porc cu brânză)

Bodeguita Antonio Romero Origen – Montadito de Piripi (Sandviș de porc cu bacon și brânză)

Casa Morales – Montaditos (Sandvișuri cu carne de porc)

Bar Mary Reyes – Montadito de Pringa (Sandwich cu carne de porc gătită lent)

Bar Santa Ana – Chicharrones (Carne de porc prăjită și crocantă)

Bar Alfalfa – Salmorejo (Supă de roșii și pâine)

Cerveceria Giralda – Cazon de Adobo (Pește condimentat)

La Grande – Mojama (Ton la conservă)

Ghid de tapas din Sevilla – Ce să mănânci în Sevilla, Spania

Sunt atât de multe de mâncat când vine vorba de mâncarea tradițională din Sevilla, dar pentru noi, totul a fost despre tapas. Este adevărat că mulți spanioli se așează la masă pentru a lua un prânz sau o cină lungă cu familia sau prietenii, în special în weekend.

Ei se pot opri pentru o tapa sau două înainte. Dar, pentru călătorii gastronomici care sunt limitați în timp, tapas crawl este calea de urmat. Este cel mai bun mod de a încerca cea mai bună bucătărie din Sevilla în timpul unei vizite în oraș.

Iată lista noastră de feluri de mâncare pe care trebuie să le mâncați în Sevilia, inclusiv sandvișuri, gustări și tapas contemporane. Unele dintre aceste tapas sunt mâncăruri tipice spaniole, iar altele sunt unice pentru bucătăria andaluză. De asemenea, includem câteva recomandări privind cele mai bune locuri de mâncat în Sevilla pentru o anumită tapas.

Gustări și sandvișuri

Să începem cu începutul. În cea mai mare parte a Spaniei, gustarea de dimineață târziu implică un mic sandviș sau bocadillo. În Sevilla, acest mic sandviș este adesea numit montadito.

Pentru această gustare de dimineață târziu, vă recomand câteva montaditos diferite, precum și alte mici tapas care ar putea fi consumate cu o bere sau un pahar de vermut înainte de prânz. Cele mai multe dintre aceste sandvișuri și tapas variază între 2,50 și 4 euro per tapa sau sandviș.

Majoritatea oamenilor din Sevilla, și din întreaga Spanie, mănâncă de mai mult de trei ori pe zi. Ei mănâncă un mic dejun devreme, o gustare înainte de prânz, prânzul, o gustare la sfârșitul după-amiezii și apoi cina. Mănâncă așa cum fac localnicii – mănâncă toată ziua!

Montadito de Pringa

Acesta a fost unul dintre lucrurile noastre preferate în mod absolut pentru a mânca în Sevilla. Majoritatea barurilor și cafenelelor din Sevilla vor oferi mai multe tipuri diferite de sandvișuri și, de cele mai multe ori, un pringa. Un pringa este un sandviș mic umplut cu carne de porc, uneori cu morcilla (cârnați negri) sau, adesea, cu o tocană din resturile de carne de ieri.

Unde găsiți aceste montaditos în Sevilla? Toată lumea spune că trebuie să mănânci pringa la Bodeguita Romero de pe Calle Harinas, aproape de Plaza Nueva. Versiunea lor este bună, cu carne de porc trasă și morcilla.

Alegerea noastră pentru cel mai bun este Cerveceria Mary Reyes de pe Calle del Almirante Lobo, lângă Puerto de Jerez. Pentru noi, a fost una dintre cele mai bune tapas din Sevilla Spania!

CITEȘTE ȘI:
Acestea sunt cele mai ieftine 11 restaurante cu stele Michelin din lume

Montadito de Lomo con Cabrales

Dacă vă place brânza de capră, încercați Lomo con Cabrales. Lomo este o felie de carne de porc. Este acoperită cu Cabrales, o brânză albastră intensă din nordul Spaniei. Sandvișul este servit cald, cu brânză curgând.

Unde găsiți aceste montaditos în Sevilla? De ce nu ar trebui ca unul dintre cele mai bune baruri din Sevilla să fie ascuns în spatele unei mici băcănii?

Căutați aceste sandvișuri la Casa Moreno de pe Calle Gamazo, aproape de Calle Harinas. Este un mic magazin alimentar, cu un bar lung în spate, cam ascuns. Poate fi destul de aglomerat, în special în weekend. Aveți răbdare și dați din coate.

Montadito de Piripi

Acesta este un sandviș mai clasic, în sensul american al cuvântului. Montadionul de piripi este un sandviș mic cu pulpă de porc, șuncă, brânză, roșii și maioneză. Nu este la fel de comun în barurile de tapas din Sevilla ca pringa.

Cele mai bune locuri de mâncat în Sevilla pentru piripi sunt Antonio Romero. Spun „locuri” pentru că au câteva locații diferite și, de asemenea, nu trebuie confundat cu Bodeguito Romero (mai sus).

Unde găsiți aceste montaditos în Sevilla? Bodeguita Antonio Romero pe Calle de Antonia Diaz.

Chorizo sau Chorizo Picante

Chorizo este comun în întreaga Spanie și este popular în cele mai multe opriri ale restaurantelor din Sevilla. Este un cârnat popular din carne de porc, aromat cu usturoi, piper și paprika afumată.

În Sevilla, este obișnuit să găsiți chorizo sau chorizo picante (picant) montadito. Este probabil să găsiți acest lucru în aproape toate barurile tapas spaniole din Sevilla. Este un pic uleios, dar atât de gustos pe o ruladă proaspătă.

Unde găsiți aceste montaditos în Sevilla? Probabil că puteți găsi acest lucru la cele mai bune baruri de tapas spaniole din Sevilla. Noi l-am mâncat pe acesta la Cerveceria Mary Reyes de pe Calle del Almirante, alături de gustoasa noastră pringa.

Chicharrones

Amândoi pur și simplu iubim chicharrones, raiul de porc prăjit. Se găsește frecvent în locurile mai tradiționale de mâncat din Sevilla.

În timp ce în Mexic, chicharrones sunt șorici de porc, în Spania au tendința de a fi burtă de porc prăjită. Adesea oarecum crocante, acestea sunt încărcate cu bunătăți din carne de porc. De asemenea, se află în topul celor mai bune mâncăruri din Sevilla pe care să le mănânci alături de o bere rece sau un pahar de vermut.

Unde găsiți aceste tapas în Sevilla? Le puteți găsi în majoritatea barurilor de tapas tradiționale din Sevilla. Unele dintre cele mai gustoase, însă, au fost la simpla Cafeteria Santa Ana din Triana.

Acesta este un tip de bar din Sevilla care nu necesită niciun fel de ornamente. Este susținut de frăția locală care sprijină biserica Santa Ana din apropiere. Un loc foarte interesant.

Papas Alinas

Acesta este un alt mod de a începe o după-amiază mâncând în Sevilla. Papas Alinas este ca o salată de cartofi spaniolă. În general, aceasta este o rețetă de salată de cartofi originară din Cadiz, de-a lungul coastei din Andaluzia.

Această versiune includea cartofi, ceapă și ardei într-un sos de oțet crocant și picant. Se asortează cu o bere rece sau cu un vin alb crocant numit Verdejo.

Unde găsiți aceste tapas în Sevilia? Aceasta este o specialitate a casei la Bodeguita Ramero de pe Calle Harinas.

Patatas Aioli

Acesta este unul dintre cele mai bune tapas din Spania, în special, pentru că este atât de simplu, atât de ușor de găsit și atât de gustos. Bucăți de cartofi acoperite cu sos aioli, usturoi și ulei de măsline.

Mulți călători presupun că sosul alb care acoperă cartofii este maioneză, ca o salată de cartofi americană. Dar, cel mai bun aioli este făcut manual, prin simpla amestecare a usturoiului și a uleiului de măsline până când se emulsionează.

Unde găsiți aceste tapas în Sevilia? Cam peste tot. Căutați-le în vitrinele cu mâncare rece de pe bar. Patatas aioli este unul dintre cele mai bune preparate clasice de tapas.

Bruschetta con Salmorejo

Deși puteți găsi salmorejo în toată Andaluzia, există o versiune pe care am văzut-o doar în Sevilla. Această mâncare sevillană ia un salmorejo gros și îl întinde din belșug pe pâine prăjită.

Din nou, este acoperită cu Jamon, dar atunci când este scoasă din castron i se spune bruschetta con salmorejo. Călătorii probabil că nu asociază bruschetta cu denumirile alimentelor din Spania, dar iată că o au.

Unde să încercați aceste alimente din Sevilla? Barul Alfalfa Seville Spania oferă tapas mai moderne decât tapas tradiționale spaniole. Bar Alfalfa este situat în centru și are cu siguranță un vibe ceva mai hipster.

Ei sunt bine cunoscuți pentru bruschetele lor salmorejo, precum și pentru alte soiuri de bruschete contemporane, realizate cu ingrediente alimentare tradiționale spaniole.

Bucătăria din Sevilla și specialitățile andaluze

Există o mână de tapas pe care trebuie să le mâncați în Sevilla și care sunt mai mult specifice orașului Sevilla, sau regiunii Andaluzia. Acestea sunt cele mai importante alimente care trebuie mâncate în Sevilla, deoarece nu se găsesc în general în altă parte în Spania. Cele mai multe dintre aceste tapas din Sevilla variază între 3-7 euro pentru o farfurie de tapas.

Salmorejo

Majoritatea oamenilor cunosc Spania pentru gazpacho, o supă rece de roșii și una dintre cele mai populare mâncăruri spaniole. În Andaluzia, salmorejo este supa rece care trebuie neapărat consumată.

Salmorejo este, de asemenea, o supă rece de roșii, dar este complet diferită. Este netedă, groasă și cremoasă și, în mod normal, este acoperită cu bucățele de jamon și ou fiert tare. Principala diferență este că salmorejo se prepară cu pâine și sherry.

Unde să încercați această mâncare din Sevilla Spania? Peste tot. Serios, se găsește peste tot, în toate cele mai bune restaurante din Sevilla, dar și în cele mai tipice baruri de tapas.

Cazon de Adobo – Pește marinat în condimente Adobo

Cei mai mulți oameni caută calamari prăjiți (calamares fritos) atunci când călătoresc în Spania. Cu toate acestea, acesta trebuie să fie unul dintre cele mai bune tapas pe care le oferă Sevilla și o astfel de surpriză.

Nu este ceva de care am auzit vreodată înainte de a călători în Sevilla. Cazon de Adobo este un pește marinat, în mod normal pește fără oase, cum ar fi lotca sau câinele de mare. Este apoi pane și prăjit. Marinada are un gust picant, de oțet, ceea ce înseamnă că peștele este foarte umed.

Unde să încercați aceste mâncăruri din Sevilla? Încercați Cerveceria Giralda, unul dintre cele mai apropiate restaurante de Catedrala Sevilla și surprinzător de decent având în vedere cât de aproape este de una dintre cele mai populare atracții turistice din oraș. Porțiile sunt, de asemenea, foarte mari acolo.

Mojama – Ton conservat

Una dintre cele mai deosebite mâncăruri din Sevilla este mojama, un ton sărat, care este tipic în Andaluzia. În mod tradițional, pescarii vindecau peștele pentru a-l ajuta să reziste mai mult timp. Aici, tonul este vindecat, sau uscat, cu sare. Când este gata să fie consumat, este tăiat în felii și stropit cu puțin ulei de măsline local.

CITEȘTE ȘI:
Ocolul pământului prin bucătărie

Unde să încercați această mâncare din Sevilla, Spania? Noi am mâncat mojama la Cervecaria La Grande din Triana, care este o oprire excelentă pentru fructe de mare în timpul unei seri în care explorăm viața de noapte din Sevilla în Triana.

Espinacas Con Garbanzos – Spanac cu năut

Aceasta este una dintre cele mai bune tapas tipice din Sevilla pe care le-am găsit și am încercat să o mâncăm cât mai mult posibil. Spanacul cu năut este cunoscut sub numele de espinacas con garbanzos.

Acesta este un fel de mâncare care arată cu siguranță influența maură din Andaluzia, cu o aromă de chimen care nu este comună în alte tapas tradiționale spaniole.

Unde să încercați această mâncare în Sevilla Spania? Cea mai bună versiune pe care am mâncat-o a fost la El Rinconcillo, cel mai vechi bar de tapas din Sevilla și adesea considerat cel mai vechi restaurant din Sevilla Spania.

Berenejas Con Miel – Vinete cu miere

Acest lucru ar trebui să fie în fruntea oricărei liste de tapas spaniole de mâncat în Sevilla, sau chiar oriunde în Andaluzia. Berenjenas con miel sunt felii de vinete prăjite și stropite cu miere. Dulceața mierii compensează salinitatea vinetelor prăjite.

Unde să încercați această mâncare în Sevilla, Spania? Este destul de ușor să găsești aceste tapas din Sevilla în majoritatea barurilor de tapas spaniole. Preferatul nostru a fost la Bodega Santa Cruz Sevilla Spania, cunoscută și sub numele de Las Columnas pentru coloanele de afară.

Carrillera de Cerdo – Obrazul de porc

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune tapas din Sevilla, concentrați-vă asupra căutării celei mai bune carrillera, carrillada de cerdo, sau obrajii de porc în limba engleză.

În mod tradițional, americanii ar putea fi descurajați de ideea de a mânca obraji de porc, dar aceștia sunt partea cea mai fragedă a animalului. Același lucru este valabil și pentru carnea de vită și chiar și pentru cod! Cel mai bine este atunci când este prăjit încet sau înăbușit. Multe dintre cele mai populare mâncăruri tapas din Sevilla sunt fierte înăbușite, iar aceasta a fost una dintre preferatele noastre.

Unde să încercați această mâncare din Sevilla Spania? Acest singur fel de mâncare a fost unul dintre cele mai bune 3 tapas pe care le-am mâncat în Sevilla, iar preferatul nostru a fost la Bodeguita Ramero de pe Calle Harinas.

Solomillo al Whisky

Carne de porc și whisky într-un singur fel de mâncare? Da, vă rog! Aceasta a fost o descoperire pe care suntem foarte bucuroși că am făcut-o în Sevilia. Solomillo al whisky este un fel de mâncare popular în cartierul Triana din Sevilla.

Este, de asemenea, un fel de mâncare simplu. Carnea de porc se prăjește cu usturoi în ulei de măsline, apoi se amestecă un sos de whisky și făină. Se adaugă carnea de porc înapoi, se servește peste cartofi prăjiți și se servește.

Lomo con Pedro Ximenez

Lomo este o pulpă de porc tăiată în felii. Una dintre cele mai populare tapas din Sevilla este o felie de lomo acoperită cu un sos făcut cu Pedro Ximenez, un vin dulce din Triunghiul Sherry din apropiere de Cadiz. Este asemănător cu lomo în sos de whisky. Fiecare are un pic de dulceață și un pic de gust picant.

Unde să încercați această mâncare în Sevilla Spania? Din nou la Bodega Santa Cruz. Am mâncat acolo foarte des.

Cola de Toro – Coadă de bou

Asemănător cu obrazul de porc de mai sus, aceasta este o altă tapa din Sevilla care se prezintă sub formă de tocană. Ador o coadă de bou gătită încet. Unele dintre cele mai bune se topesc pur și simplu în gură. Cu siguranță un tapas care trebuie mâncat în Sevilia.

Unde găsiți aceste tapas locale în Sevilla? Încă o dată, am găsit Rabo de toro, care se traduce prin coada taurului, la unul dintre restaurantele de lângă Catedrala din Sevilla. Această porție uriașă a venit tot de la Cerveceria Giralda și a costat doar 4 euro.

Alte tapas spaniole în Sevilla

Dacă aveți la dispoziție doar câteva zile în Sevilla, cel mai bine este să vă concentrați pe tapas sevillane care sunt unice în zonă, lista de tapas de mai sus.

Dar, acest ghid pentru Sevilla include și unele dintre cele mai tipice tapas spaniole. Dacă aveți timp, încercați neapărat unele dintre cele mai tipice mâncăruri spaniole de pe această listă de preparate tapas.

Boquerones Fritos

Pentru mine, boquerones sunt una dintre cele mai bune tapas din Spania. Sunt mici pești prăjiți și sunt gustoși! Localnicii mănâncă adesea peștele întreg.

Eu am tendința de a scoate capul și de a mânca restul. Dacă sunteți un pic cam agitat să mâncați pești întregi, în special cu cei mari, îi puteți deschide cu ușurință și puteți scoate coloana vertebrală a peștelui.

Jamon

Toate restaurantele locale de tapas de peste tot din Spania vor servi Jamon, fie ca tapas, fie ca rație, pe un sandviș sau cumva gătit într-un fel de mâncare. Jamon, sau șunca spaniolă, curge practic prin venele fiecărui spaniol pe care îl cunosc.

Căutați Jamon Iberico Bellota pentru a încerca cel mai bun. Nu este dificil să dai de Jamon în orice călătorie în Spania. Se pare că cea mai bună mâncare din Sevilla Spania va include aproape întotdeauna un pic de Jamon.

Queso

Am mâncat o cantitate bună de queso, sau brânză, în Sevilla. De multe ori am încercat să întreb ce fel de brânză era și de obicei mi se spunea „brânză maturată din Sevilla”. Mi-aș fi dorit să am mai multe informații. Încercați doar să începeți o seară cu o mică tapa de Jamon și brânză locală, din Andaluzia.

Măsline

Când vine vorba despre ce să mănânci în Spania, dacă ești un iubitor de măsline, asta este! La unele baruri tradiționale de tapas, nici măcar nu trebuie să comandați măsline. Uneori, acestea sosesc pur și simplu ca o magie rapidă a tapas.

Și, sunt un must-eat în Sevilla, deoarece Andaluzia este unul dintre cei mai buni producători de măsline din lume. De asemenea, acestea sunt, de obicei, ușor de găsit la o piață de alimente spaniolă și este unul dintre alimentele de bază ale dietei spaniole.

Gambas

Fructele de mare sunt mari în Andaluzia. Multe dintre barurile tradiționale de tapas din Sevilla se concentrează pe pește și fructe de mare. Asigurați-vă că încercați niște creveți locali proaspeți, la grătar, sau gambas în spaniolă.

Anghinare la grătar sau prăjită

Anghinarele pur și simplu prăjite pot fi găsite în multe baruri de tapas spaniole din Sevilla atunci când sunt în sezon. Sezonul anghinarelor este toamna. Dacă le puteți găsi, încercați-le. Chiar dacă în general nu vă plac anghinarele, atunci când sunt pane și prăjite sunt uimitoare!

CITEȘTE ȘI:
Unde să mănânci ieftin în Veneția

Cum să mănânci tapas în Sevilla, Spania

Cel mai bun mod de a mânca în Sevilia este să faci propriul tău mic traseu de tapas. Un tapas crawl din Sevilla este atunci când petreceți o după-amiază sau o seară sărind de la un bar de tapas din Sevilla la altul. De multe ori, în timpul unui crawl, puteți vizita trei sau patru locuri deodată.

Acesta este un mod excelent de a mânca pentru persoanele care călătoresc pentru mâncare, deoarece puteți încerca mult mai multe feluri de mâncare decât atunci când mâncați o masă tipică cu două sau trei feluri de mâncare.

Cel mai distractiv mod de a mânca tapas în Sevilla este să intrați într-un bar, să stați la bar, să comandați o băutură și una sau două tapas, apoi să vă deplasați la următorul loc.

Cele mai bune locuri pentru a mânca în Sevilla pot fi foarte aglomerate, în special la sfârșit de săptămână. Nu vă lăsați intimidat și treceți la un bar de tapas din Sevilla care este mai puțin aglomerat.

Urmați mulțimea pentru a găsi cea mai bună mâncare. Respirați adânc, aveți răbdare și dați din coate până la bar (politicos) atunci când puteți.

Cum să comandați tapas în Sevilla, Spania

După părerea mea, nu există un mod greșit de a comanda tapas. Dar, pot să înțeleg cum poate fi intimidant pentru cineva care este nou în acest stil alimentar. La multe restaurante tapas din SUA sau Marea Britanie, oaspeții se așează la o masă, servitorul le înmânează un meniu, tu comanzi tapas și mănânci. Nu este atât de simplu în Sevilla.

Mâncatul și statul în picioare la barul de tapas

Primul sfat, fiți pregătit să stați în picioare, în special la orele de vârf. Ar putea fi intimidant, dar trebuie doar să dai din coate politicos pentru a comanda.

Când intrați într-un bar de tapas, veți vedea câteva feluri de mâncare pe tejghea. Acestea sunt tapas reci, de obicei salate. Barmanul va pregăti o farfurie pentru dumneavoastră atunci când comandați.

Comandați dintr-un meniu de tapas

Există, de asemenea, de obicei, un meniu de tapas, atât tapas calde și reci, cât și sandvișuri. Uneori, meniul va fi tipărit și va fi așezat pe bar. Alteori, va fi pe o tablă de cretă atârnată pe perete.

Majoritatea meniurilor vor fi în limba spaniolă. Multe dintre baruri au adesea personal care vorbește limba engleză și am văzut mai mulți barmani care au fost foarte răbdători cu călătorii care comandau în engleză.

Am văzut chiar și chelneri ajutând persoane cu restricții alimentare. Acest lucru este important pentru vegetarieni, deoarece spaniolilor le place să strecoare carne de porc în aproape orice.

Ce se întâmplă dacă nu există un meniu în limba engleză

Dacă nu vorbiți spaniola, uneori este suficient să arătați cu degetul felul de mâncare pe un meniu. În cazul în care acest lucru nu este o opțiune, stați câteva minute în spate și urmăriți ce mănâncă ceilalți.

Dacă ceva arată bine, arătați politicos spre el și spuneți „por favor”. Am folosit această metodă de-a lungul anilor, aproape întotdeauna funcționează.

Când trebuie să plătiți pentru Tapas

Dacă stați în picioare la bar, atunci nu este nevoie să plătiți pe măsură ce mergeți. La unele dintre cele mai tradiționale baruri de tapas din Sevilla, aceștia vă vor scrie nota de plată cu cretă pe tejghea. Dacă vă luați băutura și tapas în afara barului, în special dacă mâncați afară, se așteaptă să plătiți atunci când primiți mâncarea.

Cum găsiți baruri de tapas în Sevilla, Spania?

Pentru călătorii care vizitează Sevilia, există câteva cartiere și străzi pe care le recomandăm pentru a mânca. Desigur, există cartiere puțin mai îndepărtate, dar pentru călătorii care au la dispoziție doar 2 sau 3 zile în Sevilla, este util să vă concentrați mâncarea într-unul dintre cele mai bune cartiere din Sevilla pentru mâncare.

Cele mai bune cartiere din Sevilia pentru Tapas

Atunci când căutați cele mai bune baruri de tapas din Sevilla, vă recomandăm să vă concentrați pe trei cartiere. Orașul vechi din Sevilla este casa Catedralei din Sevilla, a muzeelor și a dansului flamenco.

De la Catedrală există două zone principale de mâncat în apropiere. Urcați pe Calle Mateo Gagos de la Catedrală, îndreptându-vă în direcția Santa Cruz, vechiul cartier evreiesc. În ciuda faptului că este atât de aproape de principalele atracții turistice, am mâncat bine de-a lungul acestei străzi. Și, multe dintre barurile de tapas erau pline de localnici, în special în weekend.

La nord de Catedrală se află Plaza Nueva, iar la vest de piață se află Arenal. Există o mulțime de baruri tapas excelente de-a lungul și în jurul Calle Harinas. Aceasta ar fi a doua zonă pe care v-aș recomanda-o pentru a găsi baruri de tapas grozave în Sevilia.

Cea de-a treia recomandare este Triana, cartierul mai puțin cunoscut din Sevilla, aflat de cealaltă parte a râului Guadalquiver. Traversați râul pe podul Isabel II. Veți ajunge pe strada principală din Triana, Calle San Jacinot.

Deși am nimerit la un restaurant local de pe această stradă, mi s-a părut că este cel mai turistic dintre restaurantele din Triana Seville. Pentru a găsi restaurante mai bune, mai autentice, plimbați-vă prin cartierul din stânga Calle San Jacinot.

Întrebări frecvente

Sunt tapas gratuite în Sevilla?

Este dificil să găsești tapas gratuite în Sevilla, în afară de poate o farfurie mică de chipsuri de cartofi sau măsline. Într-adevăr, singurul oraș mai mare care încă mai oferă o tapas gratuită la cumpărarea unei băuturi este Granada, Spania. În Sevilla, tapas sunt comandate separat de o băutură.

Cât costă tapas în Sevilia?

Chiar dacă nu există tapas gratuite, prețurile sunt destul de rezonabile. Acest lucru face ca Sevilla să fie o destinație excelentă pentru buget în Spania. Cele mai multe tapas variază în jurul a 3-6 euro pentru o farfurie. Fructele de mare vor fi mai mult, precum și jamonul de calitate superioară.

Care sunt cele mai bune baruri de tapas din Sevilia?

Vă recomandăm mai sus câteva dintre cele mai bune locuri de mâncat din Sevilla, cu recomandări privind anumite locuri pentru a mânca anumite tapas. Dar, dacă sunt 5 baruri de tapas din Sevilla pe care le iubim, v-aș recomanda La Brunilda Seville, Bar Eslava Sevilla, Bodega Santa Cruz Seville, Bodeguita Romero și El Rinconcillo. Acesta este un amestec bun de tradițional și contemporan și include cel mai vechi bar de tapas din Sevilla.

Caută cazare în Sevilla

Caută cele mai bune zboruri către Sevilla