Acolo unde cuvintele nu mai reușesc să descrie imaginea, imaginea însăși trebuie văzută. Există unele locuri ciudate din lume, care sunt prea șocante pentru a fi adevărate și totuși ele există. Dar hai să vedem care sunt cele mai șocante locuri de vizitat din această lume, din punctul nostru de vedere.

Die Rakotzbrück – Inelul naturii

A picture containing outdoor, grass, train, object

Description automatically generated

Podul Die Rakotzbrück este unul dintre cele mai bizare locuri din lume. Construit în secolul al 19-lea este renumit pentru precizia sa unică de construcție, podul și reflectarea sa se îmbină într-un cerc de piatră complet și perfect, indiferent din ce unghi îl priviți. Acesta este de fapt unul dintre cele mai ciudate locuri din întreaga lume. Acesta este probabil motivul pentru care podul este cunoscut și sub denumirea de „Podul diavolului”. Se pare că producătorii podului au pus accent mai mult pe estetica sa decât pe utilitatea sa. Ambele capete ale Rakotzbrücke au instalate spire subțiri de rocă, pentru a face să pară coloane de bazalt natural, care apar în multe părți ale Germaniei.

Locație: Altes Schloß 11, 02953 Gablenz, Germania

Când să vizitezi: mai – septembrie

Eternal Flame Falls – Fenomenele unice ale naturii

A picture containing nature, waterfall, water, outdoor

Description automatically generated

Eternal Flame Falls este unul dintre cele mai nebune locuri din lume. Cu toate acestea, este o cascadă pitorească situată în Shale Creek Preserve, care este o secțiune a Chestnut Ridge Park din vestul New York-ului. Un element mic din baza cascadei emite gaz natural. Interesant este că poate fi aprins și flacăra stă sub cascadă. Această flacără este vizibilă tot timpul anului. Flacăra este alimentată de gaze naturale și arde luminos chiar sub o cascadă.

CITEȘTE ȘI:
Chișinău - un oraș cuceritor

Locație: New York, USA

Când să vizitezi: aprilie – octombrie

Tunnel Of Love

A tree in the middle of a forest

Description automatically generated

Acest tunel cu frunze verzi pare ceva dintr-un basm, fiind doar o secțiune a căilor ferate industriale din Ucraina. Este un loc preferat de cupluri pentru plimbări dimineața sau seara. Dacă intenționați să vă surprindeți semnificativ partenerul  de ziua îndrăgostiților, renunțați la obișnuitul Disneyland și rezervați o călătorie în Ucraina. Nu veți fi dezamăgiți de tot ceea ce oferă Ucraina, mai ales dacă motivul călătoriei este să vedeți unul dintre cele mai ciudate locuri din lume. Frumusețea Tunelului Iubirii vă va uimi.

Locație: Ucraina

Când să vizitezi: mai

Caño Cristales – Râul de 5 culori

A red rock

Description automatically generated

În lunile de vară, acest râu columbian devine roșu. Considerat drept unul dintre cele mai ciudate locuri din lume, albia râului este acoperită de o specie unică de plante, iar asta se înroșește. Râul este numit în mod obișnuit „Râul celor cinci culori” sau „Curcubeul lichid”.

Locație: Columbia

Când să vizitezi: mai – octombrie

Jellyfish Lake

A picture containing animal, food, table, display

Description automatically generated

Există 70 de lacuri marine situate în regiunea Palau. Ceea ce face ca Jellyfish Lake să fie diferit de restul este faptul că e plin de meduze. Acesta a fost închis pentru public în 2012, datorită scăderii populației de meduze din lac, unul dintre cele mai ciudate locuri din lume cu siguranță! Oamenii de știință au crezut că este sfârșitul acestui lac frumos, dar populația de meduze a crescut în ultimii ani și a fost din nou deschis pentru public.

Locație: Palau

Când să vizitezi: noiembrie-aprilie

Sea Of Stars

A large waterfall over a body of water

Description automatically generated

Planctonul bioluminiscent al mării care este de un albastru strălucitor în timpul nopții face ca zona mării de pe insula Vaadhoo să arate ca o Mare de Stele. Marea de stele din Insula Vaadhoo Maldive atrage milioane de turiști în fiecare an. Punctul turistic pare să crească doar după ce marea a fost prezentată în multe și multe filme de la Bollywood și Hollywood. Maldive este listată ca una dintre cele mai ieftine destinații din lume, iar această plajă este unul dintre cele mai ciudate locuri din lume.

CITEȘTE ȘI:
Ce faci când ajungi în San Francisco

Locație: Maldive

Când să vizitezi: mai – noiembrie

Vinicunca Rainbow Mountain

A view of a mountain

Description automatically generated

Vinicunca este acoperit de un albastru pastel, roșu intens, verde, roz și galben. În prezent, nu există explicații științifice pentru acest fenomen. Adesea denumit Vinicunca sau Montaña de Siete Colores, Rainbow Mountain este un vârf colorat din Peru. Este extrem de dificil de atins și vrem să știți asta de la bun început.

Locație: Peru

Când să vizitezi: iunie-august

The Wave 

A picture containing mountain, outdoor, nature, sitting

Description automatically generated

Valul este o formațiune dintr-o rocă situată în apropierea graniței de nord, Arizona cu Utah. Este o nebunie de culori învolburate și modele psihedelice. Se spune că formațiunile de rocă sunt din epoca Jurassic. În efortul de a păstra frumusețea naturală și integritatea acestui sit natural, nu există indicatoare pentru drumeții. Trebuie să-ți găsești singur calea de intrare și de ieșire din acest sit, iar asta pare o provocare veritabilă.

Locație: Arizona, SUA

Când să vizitezi: noiembrie – ianuarie