Trei zile în Amsterdam cu siguranță nu sunt suficiente pentru a vedea tot acest oraș frumos.

Sunt atât de multe de văzut și de luat în seamă, încât trei zile nu ar fi niciodată suficiente, dar dacă ai doar 3 zile la dispoziție, sigur ai nevoie de câteva recomandări, ca nu cumva să irosești timp prețios!

  • Ziua 1 – Tur la Rijksmuseum, cartierul Red Light
  • Ziua 2 – Vizită la Muzeul Van Gogh, Casa Anne Frank, Experiența Heineken
  • Ziua 3 – O plimbare în jurul Amsterdamului, croazieră Canal Tour și Vondelpark

Muzeul Anne Frank

Anne Frank este renumită în întreaga lume pentru jurnalul pe care l-a păstrat în timpul ocupației naziste din Olanda. Casa în care s-a ascuns este acum un muzeu, în care se detaliază calvarul prin care a trecut familia ei.

Muzeul este popular și există cozi lungi afară aproape toată ziua.

Costă 9 euro intrarea, iar sfatul nostru ar fi să mergeți la muzeu devreme, sau să rezervați bilete online pentru a evita cozile de la casa de bilete!

Canal Tur

Amsterdam este renumit pentru rețeaua de canale. A face un tur de canal este o modalitate excelentă de a explora orașul.

Ai ajuns să vezi orașul dintr-o perspectivă diferită, iar tururile sunt foarte informative. Orice tur ai alege, nu poți da greș. Alege-ți turul potrivit aici.

Fă un tur cu bicicleta în Amsterdam

Un alt lucru pe care Amsterdamul este celebru sunt bicicletele sale. Acest lucru este  frecvent și în Olanda, în general, dar în Amsterdam, este mai evident decât în restul țării.

Fă un tur cu bicicleta în Amsterdam

Bicicletele sunt peste tot, există chiar și clădiri cu mai multe etaje dedicate parcării lor, așa că mersul cu bicicleta este extrem de popular.

Ca un oraș prietenos cu bicicliștii, acesta este un alt mod minunat de a explora Amsterdam. Este ușor să închiriați o bicicletă și puteți să vă deplasați în jurul orașului și să vedeți ce doriți. Să nu mai punem la socoteală că acesta este și un exercițiu fizic minunat!

Fabrica Heineken

Heineken este cea mai cunoscută bere care provine din Olanda. Fabrica găzduiește experiența Heineken, unde puteți afla despre istoria Heineken și cum se fabrică această bere!

CITEȘTE ȘI:
Mallorca - colonia artiștilor

Este unul dintre cele mai interesante locuri de vizitat în Amsterdam.

Dacă sunteți un iubitor de bere, atunci acest tur este cu siguranță pentru dvs. Turul este cu adevărat interesant și veți obține și câteva beri gratuite în timpul acestuia!

Districtul Red Light

Districtul Red Light este una dintre cele mai cunoscute zone din Amsterdam. Este un loc destul de suprarealist unde se află femei în vitrină la propriu care nu prea se uită la tine în timp ce tu îți faci plimbarea obișnuită!

Districtul este, de asemenea, casa unor baruri grozave și este un loc minunat pentru a petrece noaptea. Cu siguranță este zona cea mai plină de viață din Amsterdam.

Există, de asemenea, numeroase muzee de sex, care sunt ieftine la 4 € intrarea dacă doriți să vă satisfaceți curiozitatea!

Puteți afla mai multe despre zonă, mergând într-un tur ghidat de 2 ore noaptea, când cartierul este cel mai viu!

Itinerariul Amsterdam – ziua 1

Tur de oraș

În funcție de ora la care ajungeți în Amsterdam, un tur gratuit prin oraș este o modalitate excelentă de a vă familiariza cu locul și cu oamenii.

În mod normal, un tur durează aproximativ 2-3 ore și veți afla despre istoria orașului, precum și despre găsirea străzilor principale.

Rijksmuseum

Clădirea în sine este incredibilă și foarte mare, în timp ce adăpostește și câteva piese de artă grozave!

Rijksmuseum

Va dura câteva ore un tur complet, dar merită. Muzeul este un paradis pentru un fanatic al artei!

Districtul Red Light

O activitate bună pentru o noapte în Amsterdam este să vă aventurați în Red Light District. Viața de noapte din Amsterdam este vibrantă, așa că sigur veți găsi anumite locuri interesante.

Districtul Red Light

Singura problemă este că alcoolul este destul de scump. Deci, ai putea ajunge să ai o noapte scumpă, dacă nu ai buget suficient!

Itinerariul Amsterdam – ziua 2

Muzeul Van Gogh

Dacă sunteți un iubitor de artă, atunci vizitarea muzeului Van Gogh va fi pe primul loc pe lista dvs. de lucruri de făcut în Amsterdam.

CITEȘTE ȘI:
Cel mai vizitat loc de pe pămant
Muzeul Van Gogh

Muzeul conține cele mai cunoscute opere ale artistului și are de asemenea, o biografie minunată a vieții sale! Un lucru de remarcat este că biletul de intrare costă doar 17 euro.

Cozile la bilete sunt lungi și veți ajunge să pierdeți câteva ore din zi!

Casa Anne Frank

Casa Anne Frank este un alt punct de interes popular din Amsterdam.

Deoarece este extrem de popular, cozile de la intrare sunt lungi. Dacă nu ajungeți acolo dimineața devreme, fiți pregătiți pentru o lungă așteptare pentru a intra înăuntru.

Casa Anne Frank

Puteți rezerva bilete cu două luni în avans, ceea ce este o idee bună pentru a evita cozile.

Intrarea este 9 €, ceea ce este destul de rezonabil pentru un muzeu creat pe un personaj istoric celebru!

Experiența Heineken

Experiența Heineken este recomandată dacă sunteți iubitor de bere. Un dezavantaj este că nu este o fabrică de bere, dar veți afla multe despre istoria companiei. De asemenea, veți învăța că olandezii sunt destul de mofturoși în materie de consum de bere!

Heineken

Costă 18 €, dar puteți ridica carduri de reduceri în oraș, astfel încât să primiți o reducere de 1 sau 3 €.

În preț sunt incluse două băuturi la sfârșitul turului, așa că merită efortul!

Itinerariul Amsterdam – ziua 3

Faceți un tur în jurul Amsterdamului

În Olanda există biciclete peste tot! Nu este exagerat să spunem că există mai multe biciclete decât oameni din Amsterdam, pentru că sunt literalmente peste tot.

Aceasta este o activitate pe care ar trebui să o faceți cu siguranță în cele 3 zile din Amsterdam.

Amsterdam

Veți vedea orașul dintr-o perspectivă diferită și este și un exercițiu extraordinar! Ciclismul este cu siguranță unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Amsterdam!

Puteți face un tur ghidat de 3 ore, care va cuprinde toate obiectivele turistice și lucruri necunoscute despre istoria orașului.

Canal Tur

O altă activitate pe care v-o recomandăm cu mare drag este să faceți un tur pe canal.

CITEȘTE ȘI:
Aeroporturile in care se serveste mancare buna
Canal Tur

Acesta este un mod minunat de a vedea orașul și de a afla multe despre arhitectura clădirilor și de ce sunt construite așa cum sunt.

Vondelpark

Acesta este cel mai mare parc din Amsterdam și, cu siguranță, un loc care merită explorat!

Este destul de aglomerat în timpul verii, dar asta nu ar trebui să te oprească să-l vizitezi!

Vondelpark

Este o zonă excelentă pentru relaxare și există o mulțime de zone pentru sport dacă aveți nevoie de ceva mai multă mișcare!

Alte locuri de vizitat în Amsterdam

Amsterdam este un oraș mare și există o mulțime de lucruri interesante de făcut aici! Dacă nu doriți să faceți unele dintre lucrurile de mai sus, consultați mai jos câteva opțiuni pentru cele 3 zile în Amsterdam!

Johan Cruyff Arena – Arena Johan Cruyff găzduiește Ajax FC, una dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal din Olanda și Europa! Dacă sunteți un mare fan al fotbalului atunci o vizită la stadion este obligatorie!

Houseboat Museum – După cum sugerează și numele, acesta este un muzeu dedicat vieții pe o casă pe barcă!

Muzeul istoric evreiesc – Acest muzeu detaliază istoria poporului evreu din Amsterdam. De asemenea, există exponate interesante despre modul în care evreii au suferit în timpul ocupației naziste.

Rembrandt House Museum – Muzeul Rembrandt este casa în care artistul a trăit între 1639 și 1658. Dacă sunteți un fan al lui Rembrandt, acesta este cu siguranță pentru dvs.!

Muzeul lalelelor – Da, există un muzeu dedicat lalelelor în Amsterdam! Aceasta este o atracție mai puțin cunoscută și una ieftină, deoarece costă doar 5 € intrarea!

Grădinile Keukenhof

Grădinile Keukenhof

Deși grădinile nu sunt în oraș, acestea sunt ușor accesibile ca excursie de o zi din Amsterdam. Veți vedea câmpuri imense de lalele, care sunt baza unor fotografii fabuloase!

Prețuri bilete de avion către Amsterdam

Prețuri cazări în Amsterdam